Úspěšná plavkyně Šimánová dodatečně převzala ocenění

Po několikatýdenním sportovním půstu ze zdravotních důvodů se do tréninkového procesu začíná vracet úspěšná trutnovská plavkyně Klára Šimánová. Právě zdravotní potíže ji zabránily oficiálně převzít cenu v kategorii Nejlepší sportovec města Trutnova do 18 let za skvělé výsledky v minulém roce a pro nejlepšího mládežnického sportovce města za rok 2017.
plavani 2018 17 m

To se stalo až nyní a cenu převzala z rukou místostarosty Tomáše Hendrycha. „Mrzí mě, že jsem ocenění nemohla převzít oficiálně, ale zdravotně jsem toho nebyla po hospitalizaci v nemocnici schopná. Každopádně si této ceny moc vážím. V budoucnu zkusím získat i dospěláckou a napodobit tak kolegyně z oddílu, které byly oceněné v minulosti. Moc se také těším, až budu moci zase naplno trénovat a závodit,“ řekla Šimánová.

 plavani 2018 18 m

Plavkyně, která byla v semifinále Mistrovství Evropy juniorů v Netanye a „kousíček“ od semifinále při Mistrovství světa v Indianapolis vládla v domácích bazénech, kde získala při dorosteneckých Mistrovstvích ČR sedm zlatých a tři stříbrné medaile. Na „dospěláckém“ mistrovství kralovala v motýlkové dvoustovce a přidala další dvě bronzové medaile. Navíc má splněný A-limit pro Světovou olympiádu mládeže v Buenos Aires, které se koná v říjnu letošního roku. „Za přípravu děkuji osobnímu trenérovi panu Pokornému, za podporu městu Trutnovu, vedení oddílu a partnerům klubu,“ dodala oceněná plavkyně Šimánová.


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965