Úspěchy mladých stolních tenistů

Měsíce leden a únor 2016 byly v kalendáři KSST vyhrazeny organizaci krajských přeborů všech věkových kategorií ve stolním tenise. Oddíl stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov měl své zastoupení nejdříve v KPJ nejmladších žáků, který se uskutečnil dne 29. ledna 2016 v herně TJ Tatran Hostinné. Naši členové Marek Macl a Erika Patschová se v jednotlivcích shodně umístili na 9. místě, ve smíšené čtyřhře jim patřilo celkové 5.-8. místo.
Na Krajský přebor straších žáků a žákyň se z našeho oddílu kvalifikovala Klára Prokopcová, která se v soutěži jednotlivců umístila na celkovém  5.-8. místě. Za zisk 3. místa ve čtyřhře se Soňou Petrovou si odvezla z Hostinného bronzovou medaili a pěkný diplom.
Další úspěch získala Klára Prokopcová na Krajském přeboru dorostenců a dorostenek, který se uskutečnil dne 6. února ve Voděradech. Ve čtyřhře dorostenek společně s Magdalénou Švábovou z TJ Tatran Hostinné získaly bronzovou medaili za vybojované 3. místo.

stolni-tenis-2016-02 m

V soutěži jednotlivců se umístila na celkovém 5.-8. místě, stejného umístění dosáhla i ve smíšené čtyřhře s Michalem Antošem.
Poslední akcí KSST, které se mladí členové oddílu stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov zúčastnili, byl Krajský přebor mladších žáků, který se uskutečnil dne 13. února 2016 v Broumově. Přestože v soutěži jednotlivců se naši zástupci Michal Doubek (celkové 8. místo) a Marek Macl (celkové 14. místo) výrazně neprosadili, za zisk 3. místa ve čtyřhře s Matějem Břeněm si Michal Doubek odvezl domů bronzovou medaili.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965