Šachy do firem, Nový projekt?

Hrají někteří Vaši zaměstnanci nebo kolegové šachy? Dokážete plně využít jejich potenciálu?

Projekt „Šachy do škol“ běží již řadu let a úspěšně propaguje šachy mezi mládeží. Jak je však známo, šachy se často „dědí“ z otce na syna nebo z matky na dceru, propagace a podpora šachu mezi dospělými tak také přináší své ovoce.
To si začala uvědomovat i řada firem a zaměstnavatelů a začaly vznikat různé turnaje. Firma TURCK z oblasti průmyslové automatizace je jednou z nich. Podporujeme a propagujeme šachy nejen na veletrzích, jak bylo zmíněno v článku Šachy na veletrhu Šachy na veletrhu Ampér v Brně, ale organizujeme a podporujeme i různé turnaje. Jedním z nich je již III. ročník bleskového turnaje o „Prezidentský pohár firmy TURCK“, který se uskuteční 5. listopadu 2022 ve městě Strzelce Opolskie. Podrobnosti naleznete na Propozice šachového turnaje firmy Turck
Jak vidíte, u nás v Turck již běží neoficiální projekt „Šachy do firem“. A jak jste na tom u Vás ve firmě nebo v organizaci? Šachy jsou hrou, která rozvíjí nejen děti, ale i dospělé, proto jsme se vydali touto cestou. Zdroj: (chess.cz)

Přijde vám to jako dobrý nápad? Taky by jste rádi zorganizovali podobný turnaj ve vaší firmě, ale netroufáte si na to? Obraťte se na na Šachový oddíl Loko Trutnov a my vám s ním pomůžeme. Můžeme zapůjčit šachy, digitální hodiny, pomoc s rozlosováním turnaje a jiné.

V našem klubu působí hráči různých povolání, nejvíce je však zastoupená (myslím si to) firma TE Connectivity Trutnov.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965