Aktualizované Elo k 1.6.2022 

Dnes k 1.6.2022 došlo k aktualizaci šachového národního ela. Elo jednotlivých členů TJ Lkomotivy Trutnov bylo aktualizováno v části soupisek. Nejvyšší přírůstek zaznamenal Karel Dupenopulos, který přičetl celkem 131 bodů a dostal se přesně na hranici 1550 bodů ela, největší snížení jsem našel u Viktora Černého, který odepsal okolo 70 bodů, hlavně kvůli Přeboru jednotlivců Trutnovska, kde skončil z hráčů poslední. 

pozn. Do kladného přírůstku lze uvažovat všechny členy oddílu, naopak to nelze z důvodu, že již hráč musí mít elo X>1000.

Výzva

Také bych se chtěl zeptal, zda by se našel zapálený člověk do šachu, který by byl ochotný vést kroužek šachu na některé ze Základních škol v Trutnově. Co jsem si všiml, Pokud se někdo najde, tak mu můžume pomoci vše zařídit (najít ZŠ, půjčíme mu materiál, podpoříme tě atd.). Kroužky na ZŠ mají občas i větší úspěch jen proto, že děti mají školu blíže svému bydlišti. Hlavním úkolem je děti nadchnout a seznámit je s hrou, kterou menší děti kolikrát neznají.

Informace: V těchto dnes se zjišťuje zájem o školení trenérů T3, který by se při dostatečném počtu přihlášených konalo v půlce srpna v Hradci Králové. Více informací u Ondřeje Rudy (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

Celý oddíl šachu přeje Všem dětem všechno nejlepší k Mezinárodní svátku dětí! 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965