Šachový kroužek online!

Dobrý den, Ahoj,

Vzhledem k přerušení šachových tréninků způsobených současnými opatřeními, jsme se rozhodli nabídnout Vám možnost tréninků online! Pro schůzky budeme využívat službu Teams, kterou využívá většina škol pro vzdálenou výuku.

Vytvořili jsme vlastní skupinu, ke které se připojíte kliknutím na tento odkaz: https://teams.microsoft.com/join/whgz7mh5lmpj. Pod názvem stačí uvést vaše jméno. Aby trénink byl přínosný jak pro úplné nováčky, tak pro zkušenější, vytvořili jsme 2 skupiny: pokročilé a začátečníky. Tréninky pro nejmenší děti budou probíhat v pátek od 15:30. Pro zkušenější hráče budou schůzky probíhat v úterý od 17:00 pod vedením Tomáše z Hostinného. Vždy před tréninkem bude založen videohovor, do kterého se připojíte. Do skupiny se můžete připojit již nyní.

Teams si můžete stáhnout do svého počítače nebo lze pustit přímo z internetového prohlížeče. Potřebovat k tomu budete sluchátka/reproduktory a mikrofon. Pokud nemáte mikrofon, tak můžeme komunikovat písemně přes chat. Připojit se také můžete pomocí tabletu nebo telefonu, které mikrofon mají. Dále doporučuji si vedle připravit klasickou šachovnici, na které si budete moci úlohy vyzkoušet.

I pro nás je situace nová a zatím s podobnou formou nemáme zkušenost, tak nás prosím omluvte, pokud se něco nepovede. Snad se vše podaří časem vyladit.

 

Těšíme se na setkání.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965