Plavci Loko získali na šampionátu žáků šest medailí

Po dvou letech, z důvodu koronaviru, se vrátili plavečtí žáci na vrcholné domácí soutěže. Trutnovští závodníci z TJ Loko UP Group se zúčastnili mistrovství republiky žactva v Litoměřicích na pětadvacetimetrovém bazénu. A šampionát se jim povedl.

plavani trutnov mistrovstvi zaku 2022 04

„Ačkoliv Matěje Havlíka a Terezu Umlaufovou bezprostředně před soutěží trápil koronavirus, svoji vrcholnou soutěž nakonec oba stihli. Nakonec se plavci vraceli se šesti medailemi, z toho byly tři stříbrné a tři bronzové, když zlato uteklo o pověstný fous ve dvou závodech Matějovi,“ zhodnotil trenér Tomáš Břeň.

plavani trutnov mistrovstvi zaku 2022 01

I přes nepříznivé okolnosti trutnovský plavec zaznamenal skvělé výsledky v podobě dvou stříbrných medailí (400 a 1500 VZ) a dvou bronzových (100 a 200M).

Martina Šlechtová vybojovala nečekané stříbro na osmistovce, i když medaile se spíše čekala na jiné trati. O poslední medaili se postarala Tereza Umlaufová, která na motýlkové dvoustovce přidala bronzovou „placku“.

Skvěle si vedli i další plavci, Lukáš Netík a Adéla Mačková obsadili pátá místa (1500 VZ resp. 200 M). Eliška Voborníková doplavala nejlépe sedmá a Štěpán Černý třináctý. K těmto svým nejlepším výsledkům přidali všichni celou řadu výrazných osobních rekordů a dalších umístění v top ten včetně „bramborové“ dívčí štafety.

Zdroj: www.trutnovinky.cz


Nejlepší současní sportovci - Plavání

Historicky nejlepší plavci oddílu

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965