Silná konkurence dovolila judistům Loko jen dvě vítězství

judo 2022 6 m

V Novém Bydžově proběhl prestižní turnaj v judu. Sobotní Český pohár a nedělní Memoriál Josefa Verfla a Velkou cenu Nového Bydžova navštívilo přes devět set závodníků nejen z celé republiky, ale i zahraničí. Turnaje se zúčastnili také reprezentanti Lokomotivy Trutnov.

Celkem se za „Lokotku“ pralo třináct závodníků (starší žák Ondřej Krokidis, mladší žáci Sára Perdeková, Alfréd Pola, Jan Veselý a mláďata Ema Drábková, Jan Hátle, Daniel Stierand, Alois Juklíček, Marek Pokorný, Filip Sedláček, Pavel Stanko, Matyáš Mikyska a Adam Popelka). „Tentokrát jsme bohužel neuspěli,“ poznamenal trenér Robert Gottwald.

Dva dílčí úspěchy zaznamenali Honza Hátle a Lojza Juklíček v podobě vítězného zápasu. Honza vyhrál svůj souboj v kategorii mláďata do 38 kg, kde ve druhém kole porazil Matěje Pucholta z Jablonce nad Nisou. Lojza zvítězil nad Janem Krškou z České Třebové v kategorii mláďata do 34 kg.

Poslední turnaj před koncem školního roku se uskuteční 18. června v Hradci Králové. „O prázdninách nás pak čeká tradiční technické a kondiční týdenní soustředění ve slovenském Kolárovu, kde se přihlášení závodníci nastartují do závodní sezóny druhého pololetí tohoto roku, ve kterém nás čekají vrcholné turnaje - Přebor republiky dorostenců, starších a mladších žáků,“ dodal Robert Gottwald.

Zdroj: www.trutnovinky.cz


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965