Na Den české státnosti bojovali judisté Lokomotivy jako lvi

Víkendová bilance judistů trutnovské Lokomotivy? Sedmnáct závodníků a dvanáct medailí.

judo 2019 24 m
Mladší a starší žáci trutnovského oddílu Tadeáš Turičík, Richard Kulda, Richard Bureš, Tomáš Hančil, Ondřej Filip, Maty Ozdojev, Alžběta Pechová, Radim Havlíček, Adam Kühnl, Michal Žilka a Ondřej Adamec se vydali na krajský přebor do Jičína. Starší žáci David Šopinec a Radek Gottwald se představili v polské Varšavě na evropském turnaji, kde v neděli nastoupil i dorostenec Jan Lisý. Veteráni Rudolf Bradler, Jaroslav Linhart, Petr Vostřez a Lukáš Žižka startovali na mezinárodním mistrovství České republiky v Praze.

Z Jičína se vrátili se zlatým medailovým „zářezem“ Richard Bureš a Michal Žilka. Adam Kühnl a Alžběta Pechová brali stříbro a Radim Havlíček, Tadeáš Turičík a Ondřej Adamec získali bronz.

judo 2019 21 m

Super výsledek se podařil ve Varšavě Davidovi Šopincovi, který v evropské konkurenci dosáhl na třetí místo. Radek Gottwald vyhrál pouze jeden zápas, stejně jako v neděli, kdy na tatami nastoupil proti dorostencům. To Honza Lisý zvítězil hned čtyřikrát, ale další dva soupeři mu zkřížili cestu pro medaili.

 judo 2019 22 m

Na šampionátu v Praze se podařilo vybojovat trutnovským judistům tři tituly, o které se postarali Rudolf Bradler, Jaroslav Linhart a Petr Vostřez. Trojice stálých účastníků turnajů Masters opět ukázala, jakou má letos formu. Všichni tři prošli turnajem bez zaváhání

Stříbrnou medaili si na krk pověsil Lukáš Žižka. Nováček v týmu Lokomotivy nestačil až ve finále na Tomáše Brodce z Českých Budějovic.

Turnaje se zúčastnilo 40 týmů ze šesti států a trutnovští judisté dosáhli vynikajícího výsledku, když v hodnocení družstev skončili na druhém místě za slovenským výběrem.

Mistrovství republiky bylo poslední zkouškou připravenosti judistů před světovým šampionátem, který se bude konat za dva týdny v marockém letovisku Marakéš.

judo 2019 23 m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965