JUDO - Třetí kolo Českého poháru v Novém Bydžově

O víkendu 25. - 26. 5. 2019 bojovalo celkem devět Trutnováků na turnaji s mezinárodní účastí. Cílem prioritní akce bylo získat co nejvíce bodů pro nominaci na MČR. To se povedlo pouze závodníkům, kteří již mají na bodováno.

judo 2019 013 m

David Šopinec sbíral body nejen za vyhrané zápasy, ale i za medailové umístění. V kategorii starších žáků do 46kg bylo 36 závodníků, Šopinec čtyřikrát zvítězil a pouze ve finále nestačil na soupeře, vybojoval druhé místo a stříbrnou medaili !!!

Jan Lisý bojoval v kategorii dorostenců do 73kg, kde bylo šestnáct závodníků. Rovněž sbíral body za vítězné zápasy, ale i za medailové umístění. Nováček ve vyšší váhové kategorii, byl poražen pouze v prvním zápase. Poté si v dalších čtyřech zápasech došel bez zaváhání pro třetí místo a bronzovou medaili !!!

Radek Gottwald bojoval v kategorii dorostenců do 66kg, kde bylo 33 závodníků celkem šestkrát. Bilancí čtyři vyhrané a dva prohrané zápasy, získal body za vítězné zápasy a za umístění. Obsadil bodovanou pátou příčku.

Ostatní závodníci, dorostenci Vojtěch Vach, Matěj Krčmář, Tobiáš Chmelík, Michal Imerlišvili a Tomáš Duben odjeli z turnaje s prázdnou.

Pouze starší žák Michal Žilka, nováček na velké soutěži, získal dílčí úspěch v podobě jednoho vítězného zápasu a připsal cenné body do národního rankingu.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965