JUDO -  Poslední dubnový víkend se trutnovští judisté oblékli do kimon od mláďat až po veterány a rozjeli se do světa

Mláďata a mladší žáci vyjeli reprezentovat trutnovskou Lokomotivu na Mezinárodní Velkou cenu České Skalice. A dali o sobě vědět v podobě cinkajících medailí.
První místo a zlatou medaili vybojoval Eduard Štejnar. Třetí místo a bronzovou medaili vybojovali Richard Bureš a Tadeáš Turičík a dílčí úspěch v podobě jednoho vyhraného zápasu získal Matyáš Akštejn

Další trutnováci, dorostenci Jan Lisý, Radek Gottwald, Michal Imerlišvili a Šimon Brezáni a starší žák David Šopinec vyjeli na velký evropský turnaj do Budapešti. Zde zároveň absolvovali i dvoudenní kemp.
Nejlépe se dařilo Davidovi Šopincovi, který porazil Rumuna, dále Maďara a dva Čechy. Zastavili ho až další dva Maďaři a obsadil dělené sedmé místo. Bodovanou pozici považujeme za dobrý výsledek v kategorii bylo osmdesát pět závodníků.
Radek Gottwald zvítězil nad Izraelcem a Maďarem, ale neprošel přes Slovince a Maďara. Ve stejné kategorii, kde bylo šedesát osm závodníků bojoval i Jan Lisý, který porazil Slováka, ale neprošel přes Maďara, který ho dále nevytáhl.
Šimon Brezáni nepřešel přes Izraelce a Michal Imerlišvili přes Azerbajdžánce.
V Budepešti bojovali a tréninkového kempu se účastnili závodníci z pět a dvaceti zemí (Maďarsko, Slovensko, Česko, Polsko, Německo, Rakousko, Ukrajina, Rusko, Rumunsko, Bulharsko, Chorvatsko, Slovinsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Řecko, Itálie, Nizozemí, Británie, Švédsko, Finsko, Moldávie, Azerbajdžán, Izrael, USA a Kanada).

Junior Petr Kudrna se rozhodl získat cenné zkušenosti na Mistrovství České republiky mužů v Jablonci nad Nisou. V prvním kole narazil na zkušeného borce, který se dostal, až do semifinále. Vytáhl tak Kudrnu do oprav. Kde již Kudrna nenastoupil z důvodu bolavého ramene.

judo 2019 012 m

A to nejlepší nakonec - Zlatý hettrick !!!
Družstvo mužů startovalo v kategorii Masters na mezinárodní Mistrovství Slovenska v Judu.
V silné konkurenci závodníků ze 6 zemí , trutnovští judisté Rudolf Bradler,Jaroslav Linhart a Petr Vostřez  vybojovali 1. místa a zlaté medaile ve svých váhových a věkových kategoriích. Pro R. Bradlera a J. Linharta je tento turnaj úspěšný i v tom, že se jim podařilo titul Mistr Slovenska získat již po 3. za sebou.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965