Stolní tenis - Účast na bodovacích turnajích

Po několikaleté přestávce se mladí stolní tenisté TJ LOKO Trutnov zúčastnili bodovacího turnaje mladších žáků Královéhradeckého a Pardubického kraje, který se uskutečnil dne 26. listopadu v Jaroměři za účasti 41 hráčů. Pro naše zástupce Josefa Ožďana a Adama Vondrysku, kteří teprve od září se začali seznamovat se základy a pravidly hry, to byla první příležitost se přesvědčit, jakých výsledků může již v tomto věku dosáhnout chlapec nebo dívka, kteří se včas rozhodnou pro tento všestranný sport pod vedením zkušeného trenéra.
Naši hráči byli přilosováni do čtyřčlenných základních skupin, ze kterých první dva hráči postupovali do bojů o celkové vítězství, na ostatní čekala soutěž útěchy. Přestože Pepa v odehraných utkáních nezískal ani jediný set, za předvedenou snahu a bojovnost si vysloužil pochvalu od trenérky Lenky Kaláškové.
Naopak vystoupení Adama bylo velkým zklamáním. Přestože se utkal ve skupině i s obdobně začínajícím hráčem, naprostý nezájem podat co nejlepší výkon a nesoustředěnost byly důvodem, že i on se umístil na posledních místech celkového pořadí. Celkovým vítězem bodovacího turnaje se stal Jakub Cerman z TJ Tatran Hostinné před oddílovým hráčem Tomášem Matuškou.

stolni tenis 06 2022 m

Oddíl TJ Hostinné byl pořadatelem bodovacího turnaje staršího žactva, který se uskutečnil v neděli 11. prosince, rovněž za účasti členů našeho oddílu.
Nejlepšího výsledku dosáhl Ondra Malík postupem ze skupiny, ostatní naši hráči na vítězství nedosáhli a důvodem jejich účasti na turnaji byla snaha získat nové zkušenosti.
Po odehraných bodovacích turnajích starších žáků patří Ondrovi průběžné 20. místo, Samuelu Kodenkovi 43.-47. místo, Lukáši Novotnému 48.-54. místo a Ožďanovi, Stibůrkovi a Noskovi 55.-66. místo. Také v bodovacích turnajích mladších žáků se dělí naši zástupci o konečná 38.-50. místa.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965