Stolní tenis - Vánoční turnaj dětí a mládeže na závěr roku 2019

Na ukončení kalendářního roku organizuje oddíl stolního tenisu tradiční Vánoční turnaj dětí a mládeže. Po špatných zkušenostech z předchozích ročníků byl turnaj rozehrán v rámci pravidelných tréninků.
Do kategorie začínajících se zapojilo celkem 9 hráčů, kteří odehráli utkání systémem každý s každým na tři vítězné sety. O vítězi Gabrielu Zárubovi nad Ondřejem Malíkem musel rozhodnout až pátý set. Na dalších místech se umístili Petr Javůrek, Matyáš Šlesingr, Petr Topalovský, Jakub Víšek, Jan Nosek, Ashley de Man a Daniel Kosáček.
Kategorii pokročilých hráčů vyhrál těsně Marek Macl před Tomášem Březinou a Romanou Kobrčovou.
Kromě diplomů byly pro všechny účastníky připraveny pěkné ceny. Odměna byla připravena i pro Lukáše Novotného za pomoc při rozhodování zápasů, když mu dlouhodobé zranění nedovolilo se zapojit do hry. Kromě MěÚ Trutnov za finanční podporu sportující mládeže patří poděkování i organizátorům turnaje a rodičům za obrazovou dokumentaci.

 stolni tenis voderady vanocni malik ondrej

Své drobné zaváhání způsobené únavou napravil Ondra Malík na dalších Vánočních turnajích, pořádaných oddíly stolního tenisu v Českém Meziříčí dne 27. prosince a ve Voděradech dne 28.12.2019. V obou turnajích v kategorii mladších žáků obsadil 1. místo a kromě hezkých cen získal i potřebné sebevědomí pro další výkonnostní růst.

 

stolni tenis ceske mezirici vanocni malik ondrej 01

 

stolni tenis ceske mezirici vanocni malik ondrej 02

 

stolni tenis ceske mezirici vanocni malik ondrej 03

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965