Stolní tenis - tradiční turnaje pro děti i dospělé na závěr sezony

11 účastníků se sešlo na tradičním oddílovém turnaji dospělých, který na závěr hráčské sezóny uspořádal v sobotu 6.4.2019 oddíl stolního tenisu TJ Lokomotiva Trutnov. Zpestřením byla účast několika mladých hráčů, pro které to byla jedna z mála možností zahrát si se staršími a zkušenějšími soupeři.

st.tenis 2019 002 m
Hrálo se systémem každý z každým na tři vítězné sety. Vítězství obhájil Tomáš Jiránek, ze zisku poháru se mohli těšit i druhý v pořadí Michal Doubek a třetí Zdeněk Čurda. Svá umístění z loňského roku obhájili Václav Doubek a Lenka kalášková. Příslibem pro příští soutěžní ročník bylo umístění nové hráčky Veroniky Hruškové na 6. místě, na dalších místech se umístili Tomáš Březina, Klára Prokopcová, Jakub Šulc, Romana Kobrčová a Lukáš Novotný.

st.tenis 2019 003 m

S týdenním zpožděním se uskutečnil obdobný oddílový turnaj dětí a rodinných příslušníků. Před zahájením turnaje však museli pořadatelé provést úklid herny. Přitom konstatovali další poškození inventáře herny pátečními neukázněnými návštěvníky. Především zatemnění oken, které vyžadují soutěžní pravidla, již dosáhlo takového stupně poškození, že bez urychlené opravy hrozí kontumace zápasů domácích družstev v nastávajícím soutěžním ročníku.
Potom se již mohlo přistoupit k vlastnímu losování a rozehrání prvních zápasů hraných systémem každý z každým na tři vítězné sety za účasti sedmi hráčů v obou věkových kategoriích.

st. tenis 2019 004 m
O vítězi dětské kategorie Ondrovi Malíkovi před Matyášem Šlesingrem při shodném počtu pěti bodů rozhodl jen lepší rozdíl setů. Také pořadí na třetím a čtvrtém místě rozhodl pouhý jeden set pro Jakuba Víška před Lukášem Novotným. Další v pořadí se umístili Mia Hammerschmiedová, Natálie Rychterová a Richard Rychtera. Pro první tři v pořadí byl připraven pěkný pohár, pro všechny hráče i diplomy a pěkné ceny z dotace MěÚ Trutnov, které převzali z rukou trenérky Lenky Kaláškové.
Kategorii rodičů a rodinných příslušníků vyhrála bez ztráty setu Veronika Hrušková, také na dalším místě se umístila maminka hráče Dagmar Víšková. Další pořadí patřila mužským účastníkům Dominiku Malíkovi a Petru Šlesingrovi před trojicí Karolína Malíková, Šárka Šlesingrová a Bohuslava Rychterová.
Ke zdařilému průběhu turnaje přispělo i bohaté občerstvení, které zajistili účastníci turnaje a sponzor Tomáš Jiránek. Poděkování patří i dalším rodičům, kteří se podíleli na řízení zápasů nebo bohaté fotodokumentaci.

 Další foto ve fotogalerii - Turnaj dospělých 2019 a Turnaj pro děti 2019

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965