Stolní tenis - Regionální přebor tříčlenných družstev starších žáků

V neděli 21. října 2018 byl rozehrán nový ročník Regionálního přeboru tříčlenných družstev starších žáků ve stolním tenise. První kolo se odehrálo v herně TJ Sparta Úpice za účasti šesti přihlášených družstev. Soupeři mladých stolních tenistů TJ Lokomotiva Trutnov byla družstva TJ Dvůr Králové nad Labem a TTC Koberce Brázda Vrchlabí.
Ukončením činnosti některých členů nebo přechodem do vyšší věkové kategorie tak vyvstal před našimi nově začínajícími hráči další nelehký úkol, obstát ve hře proti starším a herně vyspělejším soupeřům. S ohledem na tuto nerovnost rozhodla trenérka mládeže Lenka Kalášková o tom, že dá v utkáních příležitost zahrát si všem začínajícím registrovaným hráčům. Družstvo chlapců hrálo ve složení Lukáš Novotný, Matyáš Šlesingr a Jakub Víšek, dívky Miu Hammerschmiedovou a Natálii Rychterovou doplnil Jakub Víšek. Výsledky 0:10 z obou utkání dokazují, že v tomto soutěžním ročníku neobhájí náš oddíl výborné 2. místo z předchozího roku a bude ještě nějaký čas trvat, než naše mladé naděje naváží na předchozí dobré výsledky družstva.
Věříme, že ani tento neúspěch se nepříznivě neprojeví na úsilí, které věnují zlepšení herní činnosti na trénincích, které se konají každé úterý a čtvrtek od 16 do 18 hodin v herně stolního tenisu při ZŠ R. Frimla v Trutnově. Nábor nových perspektivních hráčů je však omezen nejen kapacitou herny, ale i získáním dalšího trenéra z řad bývalých hráčů, ochotného se věnovat výchově nových stolních tenistů. Bez pomoci některých rodičů by stávající situace již nyní byla nezvládnutelná. Oddíl má také problémy s opakovaným ničením sportovního vybavení herny.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965