Na závěr sezóny uspořádal oddíl stolního tenisu oddílové turnaje dětí a dospělých

Tradičním ukončením hráčské sezóny jsou turnaje, organizované oddílem stolního tenisu pro mladé i dospělé hráče.
Do turnaje dospělých, který se uskutečnil v sobotu 21.4.2018, se zapojilo celkem 9 hráčů, kteří se utkali systémem každý s každým na tři vítězné sety. Celkové vítězství obhájil Tomáš Jiránek před Zdeňkem Čurdou, překvapením bylo třetí místo Michala Doubka před otcem Václavem. Na dalších místech se umístili Lenka Kalášková, Adolf Jiránek, Ladislav Grega, Marek Macl a Tomáš Březina.
Pro vítěze byl připraven pohár, pro ostatní diplomy a věcné ceny. K dobrému průběhu turnaje přispělo i bohaté občerstvení od jednotlivých hráčů a dalších příznivců.

stolni tenis 2018 04 m

Větší účast měl oddílový turnaj dětí a mládeže, který se uskutečnil o týden později. Hráči byli rozděleni do dvou výkonnostních kategorií, ve skupinách se utkali systémem každý s každým na tři vítězné sety.

Skupinu začínajících hráčů vyhrála Andrea Kynclová před trojicí Markéta Čížková, Matyáš Šlesingr a Lukáš Novotný, o jejichž celkovém pořadí při stejném bodovém zisku 4 bodů rozhodl jediný set. Po dvou vítězstvích zaznamenali i David Kosáček a Mia Hammerschmiedová, bez vítězství se umístila jako poslední Natálie Rychterová.
Poměr setů také rozhodl o celkovém vítězství kategorie dorostenců . Z vítězství se nakonec radovala Klára Prokopcová před Tomášem Březinou a Jáchymem Drašarem, bez vítězství jako poslední se umístila Romana Kobrčová.
Kromě medaile a poháru pro vítěze obou kategorií byly pro všechny účastníky připraveny i diplomy a věcné ceny. Velký úspěch sklidil také veliký koláč, který pro soutěžící upekla p. Šlesingrová.
Zpestřením turnaje dětí byl následný turnaj rodičů a příbuzných, uspořádaný pořadatelem Lenkou Kaláškovou pro rodiče jako poděkování za celoroční pomoc při dopravě dětí na tréninky, utkání nebo bodovací turnaje, organizovaných KSST Hradec Králové. Ze 6 účastníků se nejlépe umístila Veronika Hrušková před Stanislavem Březinou a Irenou Šlesingrovou.
Protože se turnaj všem účastníkům líbil, organizátoři očekávají, že i příští zakončení sportovní sezóny se setká s velkou účastí jak vlastních členů, tak i zájemců o tento sport z řad rodičů.

stolni tenis 2018 05 m

Více fotografií ve fotogalerii >>

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965