Stolní tenis - Hodnocení 1. poloviny soutěže

V prosinci 2017 byla dohrána první polovina soutěžního ročníku 2017-2018 ve stolním tenise. Příznivci tohoto sportu byli především zvědavi, jak si v něm povede družstvo mužů TJ LOKO Trutnov „A“ jako nováček Krajského přeboru 2. třídy, skupina B. Družstvo, tvořené hráči Tomáš Jiránek, Zdeněk Čurda, Bohuslav Dědek a Martin Polák zatím naděje na dobré umístění nenaplňuje. Častá absence některého z hráčů si vynutila většinu utkání odehrát s náhradníkem, který nebyl schopen absentujícího hráče nahradit. Výsledkem proto byly jen získané pouhé dva body za remízy s KPST Hradec Králové a Sokol Libchyně a nelichotivé skóre 36:108 z 11 odehraných zápasů.
Přesto družstvo boj o lepší umístění nevzdává. Dokazuje to vítězství 10:7 nad nejbližším sousedem v tabulce TJ Sparta Úpice v odvetném utkání. Věříme, že se nejedná o ojedinělý zdařilý výsledek a do konce soutěže opustí družstvo sestupová místa.

stolni tenis 01 2017 m

Také družstvo žen, hrající již druhou sezonu 2. ligu, skupina B, se po 9 odehraných utkáních umísťuje na předposledním místě, nezaručující účast v této soutěži i v následujícím soutěžním ročníku. Přejeme družstvu, aby na dvě podzimní výhry nad TJ Montas Hradec Králové a KST Jirkov TECHNOLINE a výborné výsledky Renaty Albrechtové navázaly na jaře i další hráčky družstva Jana Hronešová, Natálie Holá a Martina Hindráková a družstvo se posunulo v tabulce výše.

Nejlepších výsledků mezi dospělými v podzimní části dosáhlo družstvo mužů TJ LOKO Trutnov „B“, hrající Regionální přebor 3. třídy. Po 10 odehraných utkáních patří družstvu průběžné třetí místo se ziskem 37 bodů za 7 vítězství a 1 remízu při skóre 114:66. Stabilní dvojice Vašek Doubek a Klára Prokopcová je doplňována některým z dalších členů oddílu Marek Macl, Tomáš Březina, Jáchym Drašar, Lenka Kalášková nebo Adam Dotlačil.

Zkušenosti, získané v těchto utkáních převážně se staršími a zkušenějšími hráči, se pak příznivě projevují ve výsledcích, které dosahuje družstvo starších žáků, hrajících Regionální přebor tříčlenných družstev. Po třech odehraných kolech patří družstvu celkové druhé místo se stejným bodovým ziskem 30 bodů a horším skórem o dva sety za TJ Sparta Úpice. Družstvo hrálo převážně ve složení Marek Macl, Tomáš Březina a Vít Morávek.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965