Stolní tenis - Regionální přebory dorostu

Poslední akcí roku 2015, které se zúčastnili mladí stolní tenisté TJ Lokomotiva Trutnov, byly Regionální přebory dorostu a mladších žáků a žákyň, které se uskutečnily ve dnech 19. a 20. prosince v herně TJ Sparta Úpice. Malá členská základna a nezájem tělovýchovných jednot způsobují, že se organizátoři již několik roků potýkají s regulérností soutěží pro malý počet účastníků. A tak zatímco přebor dorostenek za účasti pouze tří hráček byl ještě v sobotu odehrán, přebor mladších žákyň následující den byl již z tohoto důvodu zrušen. Okresní přebornicí se stala naše hráčka Klára Prokopcová před členkami TJ Tatran Hostinné Annou Petružálkovou a Bárou Antošovou.

stolni tenis-2015-7 m

V přeboru dorostenců jsme již tak úspěšní nebyli, když náš zástupce Jáchym Drašar obsadil 5.-8. místo, Ondřej Štěpánek nepostoupil ze základní skupiny a je kvalifikován na konečném 9.-16. místě. Okresním přeborníkem se stal Matěj Hauschwitz z TJ Tatran Hostinné před oddílovým kolegou Jakubem Valešem. Tato dvojice vyhrála i čtyřhru, naši zástupci se dělili o konečné 5.-8. místo.
Největší zastoupení jsme měli v přeboru mladších žáků. Ze zisku bronzové medaile za celkové 3.-4. místo se radoval Michal Doubek, Marek Macl a Tomáš Březina se umístili na celkovém 5.-8. místě a Vít Morávek skončil celkově devátý. Okresním přeborníkem se stal Jakub Valeš před Vítem Sixtou z téhož oddílu, oba hráči též získali vítězství i ve čtyřhře. Druhé místo ve čtyřhře obsadila naše dvojice Doubek, Březina, druhá naše dvojice Macl, Morávek skončila na 4. místě.

stolni tenis-2015-8 m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965