Stolní tenis

Jako první z oddílu dohráli svůj soutěžní ročník 2014-2015 mladí stolní tenisté TJ Lokomotiva Trutnov. Po pěti odehraných kolech Regionálního přeboru tříčlenných družstev starších žáků jim patřilo nepopulární čtvrté místo ze šesti přihlášených družstev. Proto k postupu na medailové pozice potřebovali v posledním kole, které se uskutečnilo v neděli 8. března 2015 v Úpici, kromě posledního Rudníku porazit i domácí družstvo.
stolni-tenis-2014-07 m

Onemocnění dvou stabilních hráčů Tomáše Březiny a Michala Doubka však tento záměr zhatilo. Přestože i Marek Macl nastoupil po nemoci, spolu s Matějem Břeněm a Klárkou Prokopcovou těsné prohře 3:4 nezabránili. I po odehrání posledního kola tak zůstalo družstvo na celkovém čtvrtém místě. Na prvním místě se umístilo družstvo TJ Trutnov Poříčí,na druhém místě Sparta Úpice a třetí SK Jánské lázně.
Smutek z těsné porážky jim alespoň vynahradily věcné ceny, které pro všechny zúčastněné hráče zajistil hlavní organizátor soutěže a předseda VV RSST Miroslav Meier.
stolni-tenis-2014-08m

Zleva: M. Macl, K. Prokopcová, M. Břeň

Protože všichni naši hráči patří ještě věkem mezi mladší žáky, věří trenérka mládeže Lenka Kalášková, že v příštím ročníku soutěže již naše družstvo při poctivé tréninkové píli na medailové umístění určitě dosáhne. Škoda jen, že přes několikerou výzvu se nepodařilo přilákat do oddílu nové členy, kteří by mohli na úspěchy našich mladých stolních tenistů v budoucnu navázat.

stolni-tenis-2014-09 m

 

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965