Jde to i bez Niv. Tábor „Léto s Lokomotivou“ znovu bavil sportem

Poslední 2 běhy sportovního příměstského tábora „Léto s Lokomotivou“, který pořádá Lokomotiva Trutnov tradičně posledních 14 dní v srpnu jsou již minulostí. Jako každý rok poskytly dětem příležitost zasportovat si, poznat nepoznané sporty, najít si nové přátele a především se pobavit a užít si závěr prázdnin vyhecovaného sportovního zápolení, zakončeného očekávaným vyhlášením a pohodovou přátelskou atmosférou.
Letošní 33. ročník byl přitom zpočátku jednou velkou neznámou. Stavební práce probíhající v areálu Na Nivách znemožnily, aby se všechny tři letošní běhy, jeden červencový a dva srpnové, konaly právě na tomto již tradičním a lety prověřeném místě. Jak se ale brzy ukázalo, nové stanoviště na atletickém stadionu poskytlo minimálně rovnocennou náhradu.
Program byl nabitý. Od sportů bojových, přes ty letní, zimní, sporty zapojující i mozek. Zkrátka od všeho něco. Velký dík patří trenérům ze všech sportovních oddílů Lokomotivy Trutnov, kteří se ochotně zapojili do programu, předvedli své sporty před dětmi a zaujali. Díky této ochotě si děti mohly vyzkoušet například judo, box, basketbal, kuželky, atletiku, americký fotbal, kanoistiku a mnohé další.

tn baseball o

Vážíme si také pomoci od baseballového oddílu Rytíři Trutnov, který, jako je už v posledních letech zvykem, pro děti připravil skvělý odpolední program.

 

Léto s Lokomotivou ale není jenom o fyzické dřině. Však posuďte sami. Co třeba taková hádanka
.„Uklízíš a baví tě to,
Bruslíš, na jedné noze pouze však,
Trefíš-li se přesně,
Kámen na kámen narazí“
Víte? Pokud jste curling nepoznali, nevadí. Diplomy už jsou stejně rozdány.

 

 

Další zpestření táborového programu nabídly hasiči, vojenští policisté a zdravotníci, kteří si pro děti připravily poučné a zajímavé ukázky nebo přednášky, z kterých si děti zajisté odnesly zajímavé zkušenosti. Sluší se poděkovat i vedoucím, bez kterých by to celé nešlo a samozřejmě i dětem, bez kterých už vůbec ne.
Velké poděkování patří i sponzorům, kteří na tábor přispěli buď finanční darem: Královéhradecký kraj, BAK stavební společnost, a.s, EKVITA, spol. s r.o., Atrium Upa Valley, s.r.o., nebo formou výborných obědů: pan František Siegel.
Závěrem popřejme dětem šťastný nový školní rok a těšme se za rok, až se celý ten kolotoč rozjede od začátku.

Více fotografií naleznete ve fotogalerii

 Fotogalerie z II. běhu tábora: 1. den, 2. den, 3. den, 4. den, 5. den

Fotogalerie z III. běhu tábora: 1. den, 2. den, 3. den, 4. den, 5. den

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965