Stříbrný úspěch trutnovského judisty na turnaji v Chorvatsku

judo 2024 005


Mladý judista Václav Hornych z trutnovské Lokomotivy se zúčastnil mezinárodního turnaje v chorvatském Primorsko Dolacu a vedl si skvěle. Na krk si pověsil stříbrnou medaili.

Vše začalo na předvánočním tréninkovém kempu, který se konal v Novém Bydžově. Tento kemp je určený pro judisty Královehradeckého kraje a pro trutnovského judistu tam vzešla nabídka, která se neodmítá, a to od Jaroslava Hnáta, jenž má dlouhodobě na starosti regionální výběr žactva a v současnosti vede i sportovní centrum mládeže. A také úzce spolupracuje s trutnovským oddílem.

„Pod jeho vedením i naši svěřenci často reprezentovali Královéhradecký kraj na Přeborech republiky družstev žáků a jako hostující závodníci v barvách Nového Bydžova i na různých mezinárodních turnajích – například v maďarské Budapešti, rumunském Aradu, chorvatském Varaždinu a dalších,“ uvedl trenér trutnovských judistů Robert Gottwald.

Když viděl dalšího šikovného Trutnováka v akci, ihned po něm hodil laso a reprezentant Lokomotivy ukázal, že s borci z trutnovské líhně musí pořád počítat. Vašek byl jedním ze sedmi úspěšných závodníků, kteří se pod vedením Jaroslava Hnátka vydali do Chorvatska, a v kategorii do 38 kg se probojoval až do finále, kde sice prohrál, a tak z toho byla stříbrná radost.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965