Bronzový nástup judistů Loko

O víkendu se judisté Lokomotivy Trutnov poprvé v novém roce postavili na závodní tatami. Někteří vstoupili zároveň do nových kategorií.

judo 2019 001 m

Na mezinárodní Velké ceně České Třebové se v sobotu představili mládě Kryštof Kusý a starší žáci Michal Žilka a David Šopinec.

Kusý a Žilka získávali cenné zkušenosti a Šopinec potvrzoval kvality loňského medailisty z republiky v této kategorii. Vybojoval bronzovou medaili.

V neděli reprezentovali trutnovské judo mladší žák Richard Bureš a dorostenci Tobiáš Chmelík, Vojtěch Vach, Radek Gottwald, Michal Imerlišvili a Šimon Brezáni.

Bureš čtyřikrát zvítězil a dvakrát prohrál - bohužel v posledním zápase v souboji o bronzovou příčku, takže a umístil se na dělené páté pozici. Chmelík a nováček v dorostenecké kategorii Imerlišvili se neprosadili. Vach a nováček v dorostenecké kategorii Gottwald, oba dvakrát prohráli a jednou vyhráli, což na medailové umístění nestačilo.

Nejlépe v neděli Lokomotivu zastoupil na tatami další nováček v dorostenecké kategorii Šimon Brezáni, který vybojoval pro trutnovské barvy další cenný kov - bronzovou medaili.

judo 2019 002 m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965