Výprask na prvního máje. Na přelomu dubna a května vyrazili trutnovští judisté na dva turnaje - do České Skalice a maďarské  Budapešťi

Méně zkušení a mladší závodníci reprezentovali v sobotu 30. dubna na Velké ceně České Skalice.
Zde trutnovskou lokomotivu reprezentovalo pět borců. A vybojovali čtyři medaile.
Nejlépe bojoval Richard Bureš, který bojoval pětkrát a všech pět soupeřů porazil - Mináře z Broumova, Petráčka z Nového Bydžova, Roubala z Hradce Králové, Presse a Dědkovou ze Skalice. Vybojoval zlato a stal se zároveň nejúspěšnějším závodníkem tohoto víkendu.

judo-2016-10 m
Stříbro vybojovali Richard Kulda, Marek Novák a Tobiáš Chmelík.
Dílčí úspěch v podobě jednoho vítězného zápasu zaznamenal i Ondřej Frejvald, na medaili to ovšem nestačilo. 

Zkušenější závodníci vyrazili na mezinárodní turnaj do maďarské Budapešti - Budapest cup. Turnaje který patří mezi deset nejprestižnějších turnajů  Evropy se zúčastnilo dvacet čtyři zemí (Maďarsko, Slovensko, Rakousko, Rumunsko, Ukrajina, Rusko, Litva, Francie, Německo, Švýcarsko, Švédsko, Polsko, Itálie, Belgie, Chorvatsko, Slovinsko, Nizozemí, Srbsko, Dánsko, Andorra, Izrael, Mongolsko, Ázerbájdžán a Česká republika). Díky možnosti dvojitých startů ve starších kategoriích se v sobotu na čarodějnice a v neděli na prvního máje v maďarské metropoli potkalo přes 1400 závodníků.
judo-2016-11 mTrutnovskou Lokomotivu reprezentovali mladší žáci David Šopinec, Šimon Brezáni, Michal Imerlišvili aRadek Gottwald. Starší žáci Matěj Krčmář, Jan Lisý a Vojtěch Vach. Dorostenci Petr Kudrna a Abigail Fanderliková.
Nejlépe bojoval Jan Lisý, který sice neuspěl ve své kategorii, ale v kategorii mladšího dorostu vyhrál dva zápasy nad Italem (Andrea Sau) a Maďarem (Dominik Nagygyörgy). Na dalšího Maďara a Rumuna již nestačil.
Respekt ze staršího soupeře vyhecoval i Radka Gottwalda, který v prvním zápase starších žáků porazil Maďara (Dániel Tóth). V dalších zápasech ovšem nestačil na Ázerbájdžánce a dalšího Maďara.
Ve své věkové kategorii získal dílčí úspěch i David Šopinec, který v prvním kole repasáže porazil Rumuna (Márton Adolf). Druhým kolem již neprošel.
Ostatní trutnovští závodníci dostali "výprask", ale užili jsme noční Budapešť.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965