Tři velké turnaje v řadě stihli trutnovští judisté.

O víkendu 20. - 21. února v Ostravě první kolo českého poháru. O víkendu 27. - 28. února Grand Prix Banská Bystrica a evropský turnaj v Praze.

   Do Ostravy jsme vyrazili v početné výpravě mladších a starších žáků a dorostu. Celkem deset reprezentantů trutnovské Lokomotivy (David Šopinec, Jan Knap, Šimon Brezáni, Michal Imerlišvili, Radek Gottwald, Jan Lisý, Vojtěch Vach, Tobiáš Chmelík, Petr Kudrna a Abbigail Fanderliková) jelo bojovat o důležité body pro nominaci na přebor ČR. Vysoká konkurence a rekordní počet závodníků - 973, potvrdil kvalitu Českých pohárů. Na tatami bojovali např. závodníci z Polska, Slovenska, Ukrajiny a Běloruska. Naši borci nepředvedli extra výsledky, ale i přesto někteří bodovali.
judo-2016-02 m

   Největším překvapením byl nováček v kategorii mladších žáků Jan Knap, který po porážce s Vojtěchem Suchým (Praha) došel v repasáži třemi vítězství nad Synkem (Česká Třebová), Gidzinskim (Polsko) a Kupčíkem (Ostrava) až do souboje o třetí místo. Zde nepřekonal Tomáše Zacharovského (Slovensko). Vybojoval tak páté, velmi dobře bodované místo. 
   Dalšími bodujícími byli Radek Gottwald, Jan Lisý a Abbigail Fanderliková - všichni na sedmém místě. Dále Šimon Brezáni, který vybojoval tři vítězství.

   Bánská Bystrice Grand prix. Prestižní slovenský turnaj ve středisku vrcholového sportu DUKLA. Přes pět set závodníků z okolní, ale i daleké Evropy.

judo-2016-03 m

Zde trutnovskou Lokomotivu reprezentovali mladší žáci David Šopinec, Šimon Brezáni, Radek Gottwald a starší žák Jan Lisý. Všichni na Dukle zanechali svou stopu v podobě vítězného zápasu, ale Gottwald a Lisý vybojovali zlato !!! Né jen zlatou medaili, diplom, krásnou sošku a tričko vybojovali naši borci na Dukle. Díky dobré náladě z dobrého výsledku celého týmu, jsme se rozhodli vyrazit na Evropský pohár v Judu mužů do Prahy. Na turnaji ve kterém Česká reprezentace bojovala o nominaci na Olympiádu, jsme nechtěli chybět. Podpořili jsme osobně fanděním Jaromíra Musila a Lukáše Krpálka v semifinálových a finálových zápasech. Za odměnu jsme získali podpisy našich reprezentantů Ježka, Ivana, Musila, Petřikova a Krpálka.

judo-2016-04 m

Náročná série ovšem pokračuje. Držte nám palce o víkendu 5.3. na VC Hradce Králové a 12.3. na druhém kole Českého poháru v Jablonci nad Nisou a Německém Eberswalde.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965