JUDO - Český pohár Teplice

V sobotu 3.10. vyjeli trutnovští judisté do severočeských Teplic na poslední kolo Českého poháru - kvalifikační turnaj pro přebor ČR.
Úkol splněn!
judo-2015-26 mStarší žák Petr Kudrna, který měl na začátku sezóny díky zranění absenci na kvalifikačních turnajích a v průběhu roku se nemohl dostat do formy, pojistil vše v posledním kole v Teplicích. Ve váhové kategorii do 46 kg nastoupilo dvacet závodníků. Kudrna díky volnému losu v prvním kole a vítězství nad Martinem Procházkou (Mladá Boleslav) a Vojtěchem Hobzou (Čáslav) postoupil do semifinále. Zde prohrál nejtěsnějším rozdílem na výkon rozhodčího nad Filipem Sedláčkem (Prachatice) a v souboji o třetí místo nestačil na Davida Hradila (Plzeň). Vybojoval páté místo a připsal tak jistých sedm bodů do národního rankingu. A zároveň pojistil start na PČR v Jičíně 24.10.    
V kategorii mladších žáků kraloval opět Jan Lisý. V kategorii do 60 kg nastoupilo jedenáct závodníků. Lisý třikrát zvítězil nad Antonínem Merglem (Liberec), Petrem Snášelem (Didice), Romanem Urbánkem (Ústí nad Labem) a vybojoval zlato !!!
Důležitý bod do národního rankingu připsal i Vojtěch Vach po vítězství nad Matějem Kirilenkem (Hulín).
Ostatní trutnovští judisté Radek Gottwald, Šimon Brezáni a Michal Imerlišvili tentokrát nebodovali.
Pro zpestření jsme ještě zdolali nejvyšší vrchol Českého středohoří Milešovku.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965