Velká cena města Hradce Králové v Judu

V sobotu 7.3. reprezentovali trutnovští judisté na Velké ceně Hradce Králové. Turnaj s překvapivě velkou účastí velkých i malých klubů z celé České republiky zvládli s bilancí 9:4.
Pod tradiční zkratkou LOTR - Lokomotiva Trutnov bojovalo devět borců o cenné kovy. Nejlépe bojovali "LOTŘI" Lisý, Chmelík, Knap a Gottwald.
judo-2013-03 m

Jan Lisý a Radek Gottwald bojovali ve stejné váze do 46 kg v kategorii mladších žáků.
Jan Lisý prošel turnajem bez zaváhání a díky vítězství nad Filipem Melíškem (Turnov), Stanislavem Holobradou (Příbram) a ve finále nad Matyášem Roubíkem (Prostějov), vybojoval - zlato !
Radek Gottwald zdolal Adama Sejkoru (Chlumec nad Cidlinou). Prohrál nad Matyášem Roubíkem (Prostějov) a v boji o třetí pozici porazil Filipa Melíška (Česká Třebová), vybojoval - bronz !
Tobiáš Chmelík bojoval v kategorii mladších žáků do 55 kg. V systému každý s každým bojoval pětkrát. Třikrát zvítězil nad Erikem Doležalem (Hradec Králové), Ondřejem Voleským (Česká Třebová) a Petrem Kolářem (Liberec). Nepřekonal pouze Šimona Koritenského (Praha) a Roberta Rajciho (Třebíč). Díky vzájemným zápasům vybojoval druhé místo - stříbro !
Jan Knap v kategorii mláďata do 42 kg zvítězil nad Lukášem Staníkem (Hradec Králové), Lukášem Kolouchem (Žďár nad Sázavou). Pouze ve finále podlehl hradeckému Jakubovi Zachariášovi, vybojoval - stříbro !
Ostatní trutnovští "LOTŘI" neměli svůj den. Pouze Vojtěch Vach zaznamenal dílčí úspěch porážkou brněnského Tomáše Pospíšila.
David Šopinec, Michal Imerlišvili, Dominik Duda a Martin Šubrt získávali porážkami cenné závodní zkušenosti. 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965