JUDO, Krajský pohár a Český pohár

Důležité dvě soboty mají za s sebou judisté Lokomotivy Trutnov. V sobotu 27.9. Krajský přebor a v sobotu 4.10. páté kolo Českého poháru. Poslední dva turnaje kde mohli naši judisté získat body pro nominaci na Přebor ČR.
Krajského přeboru v Hradci Králové se zúčastnili mladší žáci Matouš Pražák, Jan Lisý, Vojtěch Vach, Tobiáš Chmelík, Adam Bohutínský a starší žák Petr Kudrna. Cenné body získali Kudrna - první místo. Lisý, Vach - druhé místo. Bohutínský - třetí místo.

judo-2014-40 mČeský pohár v Teplicích

Český pohár v severočeských Teplicích byl poslední šancí na získání potřebných bodů pro nominaci na Přebor ČR.  Tohoto turnaje se zúčastnili ml. žáci Matěj Krčmář, Jan Lisý, Vojtěch Vach a st. žák Petr Kudrna.
Nejlépe bojoval Jan Lisý. Vybojoval druhé místo - stříbrnou medaili.

judo-2014-41 m

Jan Lisý přebírá medaili za druhé místo

Třemi vítězstvími se probojoval do finále, kde nestačil těsně na Lukáše Foltýna (Litoměřice). Na turnaji získal tři body, kterými vylepšil pozici v již v jisté nominaci. Na Přebor ČR postupuje z první desítky.
Kudrna, Vach a Krčmář na nominaci ještě čekají na základě výsledků krajských přeborů z ostatních krajů republiky. Momentálně by mohli startovat cca z pět a dvacáté pozice.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965