Poslední judo víkend před letními prázdninami - 12 medailí pro Trutnov !!!
 

V sobotu 21.6. se trutnovští judisté zúčastnili posledního čtvrtého kola regionálního poháru oddílů v České Třebové. Trutnovskou Lokomotivu reprezentovali mláďata: David Šopinec, Jan Knap, Martin Jedlička, Šimon Brezáni, Michal Imerlišvili, Andreas Nováček, Radek Gottwald.
Mladší žáci: Matěj Krčmář, Jan Lisý, Vojtěch Vach, Dominik Duda, Adam Bohutínský.
Starší žák: Per Kudrna.
judo-2014-33m

 
David Šopinec vybojoval díky vítězství nad Alexandrem Pataky (Česká Třebová) a Adamem Sponnerem (Česká Třebová) - bronzovou medaili !
Jan Knap přemohl Vladimíra Synka (Česká Třebová) a Andrease Nováčka (Trutnov), vybojoval stříbrnou medaili !
Martin Jedlička obsadil díky losu dělenou sedmou příčku.
Šimon Brezáni porazil Jana Švandu (Pardubice) a Tomáše Kárníka (Chlumec nad Cidlinou). Dále se pavoukem neprobojoval a obsadil dělené páté místo.
Michal Imerlišvili porazil Jana Českýho (Jablonec nad Nisou) a v systému každý s každým vybojoval bronzovou medaili !
Andreas Nováček bral bronz !
Radek Gottwald v systému každý s každým porazil Michala Imerlišviliho (Trutnov), Matěje Řezníčka (Česká Třebová) a Jana Českýho (Jablonec nad Nisou), vybojoval zlato !
Matěj Krčmář v systému každý s každým zvítězil nad oddílovými kolegy Dominikem Dudou a Janem Lisým, obsadil čtvrtou příčku.
Jan Lisý v systému každý s každým porazil Tomáše Jakubského (Hradec Králové) a Dominika Dudu (Trutnov), vybojoval bronzovou medaili !
Vojtěch Vach a Dominik Duda obsadili pátou příčku.
Adam Bohutínský bojoval třikrát. Zvítězil nad Ludvíkem Jelínkem a vybojoval bronzovou medaili !
Petr Kudrna v systému každý s každým zvítězil nad Lukášem Zeinerem (Pardubice) a Janem Janíčkem (Česká Třebová), vybojoval zlatou medaili !
 
Kluci přispěli dobrými výkony k velmi dobrému výsledku Regionálního poháru 2014.
Čtyř kol Regionálního poháru oddílů Královéhradeckého, Pardubického a Libereckého kraje se zúčastnilo celkem osmnáct oddílů. Judo oddíl Lokomotiva Trutnov obsadil šestou příčku !!!

V neděli 22.6. jsme se vydali na Mezinárodní turnaj v polském Lipnie.

 

Junior cup Lipno, tři a dvacátý turnaj v tomto roce, byl pro judisty Loko Trutnov posledním turnajem před letními prázdninami. Výprava byla velmi úspěšná. Čtyři závodníci - čtyři medaile !!!
Nejmladší Šimon Brezáni bojoval v kategorii mláďata do 32 kg celkem čtyřikrát. Zvítězil nad Poláky Wilujinski, Abramowitz, Losiak a vybojoval třetí místo - bronz !
Zkušený Radek Gottwald byl nasazen v kategorii mláďat o jednu váhovou kategorii výše. V kategorii mláďata do 43 kg porazil Poláky Wojciecha, Aretcnaka, Prybilaka a Němce Freitaga. Vybojoval první místo - zlato !
Matěj Krčmář bojoval v kategorii ml. žáci. Výhrou nad Poláky Drygala a Kowalski postoupil do semifinálového pavouka z prvního místa ve skupině. V semifinále zvítězil nad Polákem Wajsem a ve finále opět s Drygalou, otočil vítězství na svou stranu, čtyři sekundy před koncem utkání. Nasadil techniku znehybnění, soupeře "udržel" a vybojoval první místo - zlato !
Jan Lisý prošel pavoukem hladce až do finále. Díky volnému losu v prvním kole bojoval celkem třikrát. Vítězstvím nad Poláky Rybinski, Dizar a Dinskij, vybojoval první místo - zlato !
 
Bilance posledního judo víkendu prvního pololetí je pět zlatých, jedna stříbrná a šest bronzových medailí !!! Super !!! 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965