Medailová bilance judistů Lokomotivy Trutnov - sobota 12. 4. 2014

Celkem patnáct závodníků vyrazilo na dva turnaje. Na Samurajskou katanu do Jičína a do Rakouska na mezinárodní turnaj Erima Trophy Rohrbach. Celkem kluci vybojovali deset medailí.
 

Samurajská katana Jičín 

Trenéři Josef Fürbacher a Jaroslav Voceďálek.

Koťata:
Robin Fürbacher - 1. místo ! (dva zápasy, dvě vítězství).

Mláďata:
David Šopinec - 2. místo ! (pět zápasů, čtyři vítězství).
Michal Imelišvili - 2. místo ! (dva zápasy, jedno vítězství).
Jedlička Martin - 3. místo ! (čtyři zápasy, dvě vítězství).
Šimon Brezáni - 3. místo ! (čtyři zápasy, dvě vítězství).
Jan Knap - (tři zápasy, jedno vítězství).

Mladší žáci:
Adam Bohutínský - 2.místo ! (čtyři zápasy, dvě vítězství).
Tobiáš Chmelík - (čtyři zápasy, jedno vítězství).
Matouš Pražák - (tři zápasy, jedno vítězství).

Starší žáci:
Marek Dvořák - 3.místo ! (tři zápasy, jedno vítězství).

judo-2014-25 m

 

Erima Trophy Rohrbach - Rakousko

Mezinárodní turnaj vysoké kvality. Jedenáct evropských zemí (Rakousko, Německo, Česko, Slovensko, Polsko, Ukrajina, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko). Téměř pět set závodníků.
O kvalitě turnaje svědčila i návštěva silných českých klubů. Rovněž Lokomotiva Trutnov vyslala reprezentovat nejzkušenější borce.

Jan Lisý (mladší žák), bojoval čtyři krát systémem každý s každým.
První zápas bojoval s Maximem Galinem (České Budějovice), kterého porazil před časovým limitem technikou Kouči gari - 10:0.
Druhý zápas bojoval s Marcem Pirngruberem (Rakousko). Zde v opatrném zápase vyhrál jedním pomocným bodem za pasivitu soupeře.
Třetí zápas bojoval s Alexejem Ludwigem (Rakousko). Před časovým limitem rozhodl zápas technikou Ouči gari - 10:0.
Čtvrtý zápas s Nováčkem (České Budějovice), zvítězil opět technikou Kouči gari - 10:0 a stal se vítězem kategorie - zlato !

Radek Gottwald (mládě), byl nasazen do kategorie mladších žáků.
Základní skupinu vyhrál nad všemi soupeři.
První zápas bojoval s Janem Hruškou (Praha). Dvě minuty základního času nerozhodly o vítězi. Prodlužovalo se v tzv. Golden skóre. Po pěti minutách a patnácti sekundách, rozhodla technika Učimata - zvítězil 5:0.
Druhý zápas bojoval s Marcem Pfeifenbergerem (Rakousko), bojoval necelých dvacet sekund. Souboj ukončil technikou Učimata a následným znehybněním technikou Kesa Gatame, zvítězil 10:0.
Třetí zápas s Christianem Pirngruberem (Rakousko), bojoval necelých dvacet sekund. O vítězství rozhodla technika znehybnění -10:0.
Z prvního místa postoupil Gottwald do semifinálového souboje s oddílovým kolegou Krčmářem. Ve vyrovnaném opatrném souboji nikdo nerozhodl v časovém limitu. V golden skóre zvítězil Gottwald v čase tři minuty a dvacet čtyři sekund technikou Harai Goši - 5:0. Vybojoval tak čtyřicátý pátý vítězný zápas v řadě.
Vítěznou vlnu Gottwalda přerušil finálový zápas s Bělorusem hájícím rakouské barvy Leonidem Tschilkinem. Ve vyrovnaném souboji Gottwald prohrál 7:5 a získal stříbro !

Matěj Krčmář (mladší žák), v základní skupině neporazil jen pozdějšího vítěze Leonida Tschilkina (Rakousko). Ostatní soupeře zdolal před časovým limitem. Lukáše Macka (Praha), porazil technikou znehybnění Kesa gatame. Jakuba Holečka (České Budějovice) technikou znehybnění Jokošio gatame.
Do semifinálového souboje nastoupil z druhého místa ze skupiny. Zde se potkal s oddílovým kolegou Gottwaldem, přes kterého nepřešel do finále. Vybojoval bronz !

Vojtěch Vach (mladší žák), získával cenné zkušenosti na mezinárodním poli.
V základní skupině porazil Steinera (Rakousko) kombinací Kouči gari - kesa gatame. Zvítězil 10:0.
Další dva soupeře Valentina Edera (Rakousko) a Daniela Kameníčka (Praha)  nepřekonal a ze skupiny do semifinálových soubojů nepostoupil.

Petr Kudrna (starší žák), v základní skupině jednou vyhrál nad Davidem Hörlendsbergerem (Rakousko) technikou O soto gari - 10:0.
Další dva zápasy prohrál. Ovšem soupeři stejně jako Kudrna jednou vyhráli a dvakrát prohráli. Kudrna postoupil do osmi finálového pavouka ze skupiny z prvního místa na body.
Ve třetím zápase nestačil na Rumuna Roberta Boldise a obsadil páté až osmé místo. V kategorii měl šestnáct závodníků.

judo-2014-26 m

Všichni reprezentanti trutnovské Lokomotivy předvedli dobré výkony nejen na domácí půdě, ale i na zahraničním poli. Každý si z turnajů odvezl svůj "skalp".


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965