JUDO - Přebor České republiky starších a mladších žáků.

Z kvalifikačních turnajů Českého poháru se na Přebor ČR nominovali starší žák Marek Dvořák a mladší žáci Petr Kudrna a Antonín Lonk.

V sobotu 16.11. reprezentoval na PČR Marek Dvořák trutnovskou Lokomotivu v Hranicích na Moravě.
Dvořák v prvním souboji podlehl zkušenému Preisovi (Brno), který byl považován za favorita této váhové kategorie. V opravkách nepřešel přes Švalicha (Litoměřice) a připravil se tak o možnost dalších bojů. Vrcholný turnaj sezóny nevyšel podle našich představ.

judo-2013-30 m

V sobotu 23.11. reprezentoval na PČR v Ostravě trutnovskou Lokomotivu Petr Kudrna.

judo-2013-31 m
Formu jsme načasovali výborně. V posledních kvalifikačních kolech Českého poháru se Petrovi příliš nedařilo. Na PČR se nominoval ze šestnáctého místa. Navíc do prvního souboje byl nalosován s bojovným Martinem Burianem (Pardubice), kterého dvakrát za sebou neporazil.
S trochou nervozity nastoupil do zápasu s jasnými pokyny - vybojovat úchop a okamžitě nastoupit do techniky. Po padesáti sekundách již Kudrna vyhrával na "juko" a zápas aktivním způsobem boje dovedl do vítězného konce. Celý souboj byl v režii Kudrny.
Druhý souboj s Janem Vopatem (Chomutov), který Kudrnu porazil v posledním kole Českého poháru v Teplicích, pokračoval ve stejném stylu. Před časovým limitem Kudrna vítězí.
Třetí souboj s Jaroslavem Micuchem (Praha). Soupeř se celý zápas pouze brání, Kudrna vítězí na aktivitu.
Čtvrtý, již semifinálový souboj s pozdějším vítězem PČR Lukášem Rovenským (Brno), Kudrna po deseti sekundách vyhrával na "wazari", bohužel soupeř poté nasadil držení a zvítězil.
Pátý, poslední souboj o bronzovou medaili, Kudrna ve vyrovnaném souboji s Petrem Filipem (Pardubice) prohrál.

judo-2013-32 m
Petr Kudrna vybojoval pátou příčku na Přeboru České republiky. V kategorii  bylo celkem dvacet šest závodníků. Tento výsledek považujeme za velmi dobrý.

Antonín Lonk z důvodu nemoci nereprezentoval.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965