Mezinárodní turnaj O pohár Josefa Verfla v judu - Nový Bydžov 25.5.2013


Turnaj byl tradičně na vysoké úrovni. V hale městského hokejového stadionu, na pěti tatami. S účastí Němců, Poláků, Slováků, Ukrajinců, Litevců, Maďarů, Rumunů, Chorvatů, ale i závodníků z Bosny a Hercegoviny a samozřejmě z celých Čech. Konkurence byla silná, přesto jsme se neztratili, naopak! Na tento turnaj určený pro ročníky 03 - 04 (mláďata), 01 - 02 (mladší žáci) a 99 - 00 (starší žáci) jsme přihlásili jen ty nejzkušenější borce. Mláďata: Gottwald, Krčmář, Lisý, Vach, Krákora, Chmelík. Mladší žáky: Kudrna, Lonk, Bohutínský, Endrych. A staršího žáka Dvořáka.


judo-2013-22 m

Trutnovská výprava spolu s trenéry J. Valentou a R. Gottwaldem

Radek Gottwald a Matěj Krčmář bojovali ve stejné váze do 38kg. Kde bylo celkem šestnáct závodníků. Reprezentanti Lokomotivy Trutnov postoupili bez zaváhání do společného finále. Rozebrali si tak nejcennější kovy. Gottwald zlato, Krčmář stříbro a bronz připadl na Poláka Gruchalského a Dymáka z Pardubic.
Jan Lisý bojoval ve váze do 34kg, šestnáct soupeřů. Cestu do finále mu zkřížil Deák ze Slovenska, Lisý vybojoval bronz!
Vojtěch Vach bojoval ve váze do 30kg, kde bylo rovněž šestnáct závodníků. Cestu do finále mu zkřížil Král z Neratovic, Vach vybojoval bronz!
Ondřej Krákora bojoval ve váze do 27kg. Ze skupiny postoupil přes Rumuna Jurasciaka a Freise ze Semil. V semifinále porazil Cermana z Turnova a ve finále nestačil na Kuncla ze Strakonic. Vybojoval stříbro!
Tobiáš Chmelík bojoval ve váze do 46kg. V systému každý s každým nezaváhal a vybojoval zlato!
Petr Kudrna bojoval ve váze do 38kg. Pavoukem prošel přes Roženě z Liberce a Poláka Sazkiewitcze do finále s Vlčkem z Polné, kterému se podařilo oplatit porážku z PČR v Ostravě. Kudrna vybojoval stříbro!
Adam Bohutínský ve váze do 50kg, překonal Chviedzuka z Liberce a v dalších bojích se neprosadil.
Antonín Lonk, Šimon Endrych a Marek Dvořák se neprosadili.

judo-2013-23 m
Bilance jedenáct závodníků, osm medailí. A pohár za druhé místo v soutěži družstev v kategorii mláďat.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965