Grand Prix Ostrava - Český pohár v judu - kvalifikační soutěž


O víkendu 9. - 10. 2 se konal v Ostravě Český pohár v judu s mezinárodní účastí. První kolo kvalifikačního turnaje pro Přebor České republiky navštívili i judisté z Trutnova. Mladší žáci Petr Kudrna a Antonín Lonk, starší žák Marek Dvořák a dorostenec Tomáš Valenta bojovali o nominaci na PČR velmi dobře.

judo-2013-06 mZleva: Trenér Jan Valenta, Marek Dvořák, Antonín Lonk, Petr Kudrna

 

Petr Kudrna nastoupil ve váze do 34 kg kde bylo 37 závodníků. V prvním kole vyhrál nad Danielem Čechem (Nový Bydžov) před časovým limitem. V druhém kole porazil Adama Andruška (Ostrava) také před časovým limitem. Ve třetím kole nastoupil proti "obávanému" Martinu Burianu (Pardubice), ale Petr za pár sekund krásným chvatem soe nage, zápas ukončil. O postup do finále nastoupil proti, budoucímu vítězi, Petru Filipovi (Pardubice), bohužel těsně prohrál. V boji o třetí místo nestačil na Patrika Vašinu (Hranice). Petr tak skončil na pěkném 5. místě.

Antonín Lonk bojoval ve váze nad 60kg. Zde bojovali čtyři borci. Antonín nestačil na Davida Vícha (Česká Třebová) a Josefa Kratochvíla (Teplice). V posledním souboji s Jakubem Kalivodou (Kroměříž) vyhrál krásným chvatem před časovým limitem. Tonda si odvezl bronzovou medaili.

judo-2013-07 mAntonín Lonk - bronzová medaile

Marek Dvořák nastoupil ve váze do 34 kg, zde bylo 10 závodníků. V prvním kole prohrál s Filipem Heřmánkem (Jihlava). V opravném boji nastoupil proti Švalichovi (Litoměřice) a krásným škrcením na zemi vyhrál před časovým limitem. Při tomto zápasu si zranil koleno, ale Marek, jako správný chlap, se nevzdal a bojoval dál.  V dalším zápase s Michalem Mihulou (Žižkov) vyhrál na aktivitu a postoupil do boje o třetí místo. Kde nastoupil proti Janu Bohdálkovi (Jihlava), ale bolavé koleno mu nedovolovalo bojovat na 100% a tak Marek skončil na krásném 5. místě.

Tomáš Valenta nastoupil ve váze do 90 kg kde bylo 13 závodníků. V prvním kole vyhrál na Pavlem Holým (Chomutov). V druhém prohrál s Jakubem Kabourkem (Domažlice). V opravném zápase vyhrál nad polským borcem Michalekem a postoupil do boje o 3. místo. Tam nestačil na  Libora Skybu z Ostravy a tak Tomáš skončil na pěkném 5. místě.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965