JUDO - Vánoční turnaj  v Semilech

Pět trutnovských závodníků, pět medailových pozic 

Radek Gottwald 04, třikrát zvítězil ve skupině nad Vojtěchem Šípem (TSC Turnov), Anežkou Laščákovou a Eliškou Kopalovou obě SKP Jičín. V semifinále porazil  Martina Procházku (Auto Škoda Mladá Boleslav) a ve finále opět Anežku Laščákovou  z Jičína. Vybojoval první místo!

 

judo-2011-26_m

                           Trenéři Jan Valenta a Robert Gottwald se svými svěřenci


Ondřej Krákora 03, třikrát zvítězil ve skupině nad Ali Biranem (JC Kostelec nad  Orlicí), Jakubem Strnadem (JC Semily) a Janem Ticháčkem (JC Broumov). V  semifinále podlehl Matějovi Plašilovi (JC Broumov). Vybojoval třetí místo! 
Matěj Krčmář 03, ve skupině porazil Jiřího Zemana a Viktorii Šídovou oba JC  Semily. Jako druhý ze skupiny, postoupil do finálového pavouka. V semifinále  nestačil na Otakara Rezlera (JC Semily). Vybojoval třetí místo! 
Radim Vacek 04, systémem každý s každým čtyřikrát zvítězil nad Jiřím Kubelkou,  Zuzanou Kousalovou oba JC Kostelec nad Orlicí, Františkem Bartošem (SKP Jičín) a Tomášem Krajčovičem (TSC Turnov). Vybojoval první místo! 
Petr Kudrna 04, systémem každý s každým třikrát zvítězil nad Annou Freiwaldovou  (JC Broumov), Vojtěchem Vomáčkou a Dominikem Klapkou oba SKP Jičín. Vybojoval  první místo! 
Tři zlaté a dvě bronzové pozice, potvrzují kvalitu celé výpravy. Trenéři Jan  Valenta a Robert Gottwald se se svými svěřenci vracejí do Trutnova velmi  spokojeni.

judo-2011-27_m


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965