Sportem nabitý víkend za sebou mají trutnovští judisté

V sobotu 5.5. III.kolo Polabské ligy v Kolíně. V neděli 6.5. mezinárodní turnaj Memoriál Václava Prokeše v severočeských Teplicích.
Polabské ligy se účastnilo 250 závodníků z 24 oddílů. Trutnov reprezentovalo celkem 8 závodníků. Koťata Jiří Erben a Radek Gottwald. Mláďata Matěj Krčmář, Jan Lisý a Ondřej Krákora. Mladší žáci Vasil Janko a Petr Kudrna. Starší žák Vojtěch Ondráček a Jiří Erben do 30kg, 16 závodníků (4 skupiny). Ve skupině porazil 2 soupeře. Jakuba Přenosila (Čáslav) na ipon a Hofereka Matěje (Mladá Boleslav) na pomocný bod. Postoupil ze skupiny na 2. místě. Ve čtvrfinále porazil Řeháka Dominika (Česká Třebová) na ipon a v semifinále nestačil na Josefa Kahouna (Benešov). Obsadil tak 3. místo.

judo-16-2012_m

                                                       Vojtěch Ondráček

 

Radek Gottwald a Matěj Krčmář do 34kg, 16 závodníků (4 skupiny). Radek vyhrál jeden zápas s Onderkou (Pardubic), bohužel to nestačilo na postup ze skupiny. Matěj vyhrál s Voleským (Česká Třebová) a s Tobiškou (Čáslav), oba na ipon. Postoupil ze skupiny jako druhý. Ve čtvrfinále nestačil na favorizovaného Buriana (2.místo). Obsadil 5-8. místo.
Jan Lisý do 34kg, 9 závodníků (3 skupiny). Ve skupině porazil Šlejtra (Jihlava) a Vorlíčka (Kolín) na ipon. V semifinále porazil Dymáka (Čáslav) na 5 bodů a postoupil do finále. Kde se utkal opět s Vorlíčkem a prohrál. Obsadil 2. místo.
Ondřej Krákora do 27kg, 13 závodníků (4 skupiny). Ve skupině porazil 3 soupeře. Kryštofa Křížka (Benešov) a Hermana Jakuba (Ćeská Třebová) na ipon. Marka Szatmári (Hradec Králové) na 7 bodů. Postoupil ze skupiny na prvním místě. Ve čtvrtfinále narazil na Patrika Poulu z Jihlavy . Kde prohrál na praporky a obsadil tak 5. místo.
Vasil Janko do 50kg, 7 závodníků (2 skupiny). Ve skupině prohrál a nepostoupil ze skupiny.
Petr Kudrna do 34kg, 8 závodníků (2 skupiny). Petr měl smůlu na los. Ve skupině prohrál s budoucím vítězem Vlčkem (Polná) i s Mimrou (Pardubice), který skončil 2. Vyhrál nad Flosmanem (Čáslav) na ipon, ale to nestačilo na postup ze skupiny.
Vojtěch Ondráček do 60kg, 5 závodníků. Porazil Strnada (Velim) a Kopeckýho (Kolín) a obsadil 3. místo.

Memoriál Václava Prokeše se konal celý víkend. V sobotu bojovali junioři, mladší a starší žáci a v neděli koťata, mláďata a dorostenci. Koťat a mláďat se sešlo téměř 150 nejen z Čech. Na šesti tatami svedla kvalitní souboje. Trutnov reprezentovali pouze dva závodníci, koťe Radek Gottwald a mládě Matěj Krčmář.
Gottwald měl ve skupině pouze tři závodníky. Bojoval tedy systémem každý s každým. Nezaváhal a jednoznačně zvítězil.
Krčmář měl ve skupině deset soupeřů. V základní skupině dvakrát zvítězil a dvakrát prohrál. Do semifinalových bojů nepostoupil.

judo-17-2012_m

                                           Matěj Krčmář a Radek Gottwald

 

Více fotografií zde >>

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965