Judo - Velká cena České Skalice

V sobotu 21.4. vyjeli judisté Lokomotivy Trutnov na Velkou cenu České Skalice. Na turnaj s mezinárodní účastí jsme vyrazili s deseti členným družstvem v následující sestavě: mláďata - Jiří Erben, Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Jan Lisý, Ondřej Krákora. Mladší žáci - Radim Vacek, Antonín Lonk, Petr Kudrna, Daniel Hrnčíř. Starší žák Vojtěch Ondráček. Domů jsme si přivezli pět cenných kovů.

judo-11-2012_m

Radek Gottwald bojoval systémem každý s každým. Čtyřikrát zvítězil nad Petrem Vobořilem (SKP Nový Bydžov), Adamem Přádným a Adamem Maršálem (oba Sokol Žižkov) a Janem Lorencem (JC Broumov). Vybojoval zlatou medaili.
Jan Lisý po výhře nad Ondřejem Hoffmanem (Sokol Žižkov), Vojtěchem Glancem (SKP Jičín) a Jakubem Kopeckým (JK Pardubice) postoupil jako první ze skupiny do semifinálových soubojů. Zde podlehl Elišce Hubáčkové (JK Pardubice) a vybojoval tak bronzovou medaili.
Ondřej Krákora v základní skupině zvítězil dvakrát nad Lukášem Peškem (Sokol Žižkov) a Jakubem Ramaševským (JK Pardubice). Z druhého místa v základní skupině postoupil do semifinálových bojů, kde podlehl Nikolasovi Letzlovi (JC Broumov). Vybojoval bronzovou medaili.
Petr Kudrna si prohrou v prvním zápase s Martinem Mimrou (Daitó Ryu Pardubice) zavřel cestu do finále. Ostatní souboje již byli v jeho režii. Porazil Ondřeje Kadlece a Vojtěcha Kružíka (oba Sokol Žižkov) a vybojoval tak bronzovou medaili.
Vojtěch Ondráček bojoval jen se závodníky Sokolu Žižkov, kterých do České Skalice přijelo téměř čtyřicet. V prvním kole porazil Teodora Egersdorfa. V druhém kole podlehl Achmedovi Mouzaevovi a zavřel si tak cestu do finále. V boji o třetí místo zvítězil nad Michalem Jonášem a získal bronzovou medaili.
S výkonem našich judistů jsme spokojeni. I ti kteří nebojovali o medailové pozice, získávali dílčí úspěchy. Každý zvítězil minimálně v jednom souboji.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965