Zakončení sezóny aneb "Poslední kufr" orientačních běžců

posledni-kufr

Jako každý rok se i letos na začátku listopadu rozloučili orientační běžci se závodní sezónou. Tradiční zakončení, zvané Poslední kufr, mělo letos hojnou účast. Pro pět desítek běžců, jak z řad zkušených závodníků, tak také začátečníků byl připraven závod tříčlenných štafet. To vše v Rudníku, v místní části Leopoldov.

Tratě byly připraveny na mapě Permoník v Dlouhém lese. První úsek štafet rozbíhali veteráni, na ně navázaly na druhém úseku děti, které s orienťákem začaly teprve letos. Poslední úsek běželi dorostenci, junioři a nejlepší dospěláci. Kromě štafet byla připravená také trať pro příchozí zájemce a rodiče zúčastněných dětí. Veškeré boje v lese se odehrály v přátelském duchu.

Po štafetovém klání se všichni přemístili do kulturního domu v Rudníku, kde proběhla závěrečná oddílová schůze. Na ní předseda oddílu, spolu s dalšími členy výboru, zrekapituloval právě končící sezónu a vyhlásil nejlepší oddílové běžce. Z dorostenců si cenu převzal Jan Bendák, ve veteránech byl oceněn Marek Killar.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965