Předposlední oblastní kolo boxu - 21.5.2011

V sobotu 21.5.2011 se 4 trutnovští boxeři účastnili předposledního oblastního kola boxu,
které pořádal oddíl S.A.C Praga Praha ( všem známá stará Pragovka ).

box-2011-03_m

Marcel Pachl a Trna Daniel

Jako první z trutnováků nastoupil mladíček 40 kg přípravka - Pachl Marcel vs. Tichota pražský Rohovník, Tichota začal velkým tlakem, ale trutnovský Pachl se nenechal zaskočit, výborně pracoval na nohou, přebíral útoky a takticky dobře pracoval. S přehledem porazil pražského borce 3:0 na body u všech rozhodčích.


Jako druhý nastoupil 15 letý kadet Rücker Ota vs. Kovář BC Žižkov, začátek zápasu byl jednoznačně pro Rückera a první kolo vyhrál 3:2, ve druhém a třetím kole začal Ota ztrácet a po vyrovnaném utkání nakonec prohrál těsně na body.
Další z kadetů nastoupil ve váze 70 kg Kubát Roman - Kříž pražský Rohovník, Kubát zde měl premiéru. Jako by kopíroval zápas Rückera, stejný nástup, ale chyběl závěr a bohužel tak pro nás, opět prohra na body.
Šťastný závěr pro trutnovský oddíl zařídil muž 75 kg Trna Daniel - Horák BC J. Torma Praha. Trna se pustil do soupeře a hned v úvodu tvrdě zasahoval, což ocenili diváci potleskem. Vypadalo  to že zápas skončí před limitem, ale Horák tvrdý nápor ustál, v dalších kolech si Trna svůj náskok bez problémů uhlídal a s přehledem zvítězil 3:0 na body ( velká pochvala od trenéra). Pro BC Loko Trutnov, to byla dvě vítězství a dvě porážky, před koncem sezóny zisk důležitých bodů, odměnou pro vítěze byl pohár a diplom za vítězství.
Trenér Kubec byl maximálně spokojený s výkonem svých borců. Je to další zkušenost  a účast na tomto oblastním kole je  příprava na Olympijské hry dětí a mládeže.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965