Oddíl boxu Vás zve na GALAODPOLEDNE pod širým nebemBox plakat m

Profesionální, amatérský, manažerská extraliga boxu a například i parabox vozíčkářů, což je velká novinka v České republice. To vše bude vidění v sobotu 4. července od 18 hodin v Buřtárně U Pěti buků, kde Karel Kubec a spol. chystají další trutnovské galaodpoledne, tentokrát však pod otevřeným nebem. „Mělo by tam být kolem deseti zápasů, jeden souboj MMA. Třeba Jakub Synek bude boxovat proti Petrovi Fröhlichovi a v exhibici proti našemu Radkovi Kubátovi nastoupí šéfredaktor Profiboxing.cz Marek Jelínek, který si chce vyzkoušet, o čem píše," prozrazují pořadatelé. Na akci vystoupí skupina Tap Tap. Předprodej vstupenek za 80 Kč probíhá v Buřtárně.

Vzhledem k tomu, že ústecký boxer prošel vážením a dalšími předzápasovými náležitostmi, vyhlásili Martina Mráze jako regulérního vítěze souboje po technickém K.O. v prvním kole. Šestatřicetiletý tvrďák si tak, aniž by v ringu rozdal jedinou ránu, „vybojoval" své druhé vítězství mezi profíky. Nutno dodat, že tedy hodně kuriózní.

O pár týdnů dříve zvládl vítězně vstup do profiringu i výše zmíněný Petr Chmelík, který žije v Jaroměři, ale rozhodl se přidat do trutnovského týmu. V pardubickém obchodním domu AFI Palace porazil na body výrazně zkušenějšího zástupce ústeckého boxu Josefa Holuba. Další zápasy Chmelíka, Mráze, Marvana i několik ostatních trutnovských boxerů čekají za dva týdny na domácím galaodpoledni, kde dojde na vzájemný pikantní souboj Marvana a Chmelíka. „Vůbec se neznají. S každým trénuji sólo," poznamenal Karel Kubec.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965