BOX - Po prohře Pachla vybojovali v ringu vítězné zápasy Novotný a Vít

Tři zápasy s účastí trutnovských boxerů nabídl sobotní program oblastního kola boxu ve Středoklukách u Prahy. Turnaje, který byl zároveň nominací pro blížící se český šampionát kadetů v Havířově, se zúčastnili z Lokomotivy Trutnov - Marcel Pachl (45 kg), Martin Novotný (55 kg) a Miroslav Vít (68 kg). Trutnovští kadeti si připsali dvě vítězství a v tabulce se drží na druhém místě.
Jako první se představil v ringu Marcel Pachl proti Šudovi z Broumova. Pro oba borce to byl pátý vzájemný zápas, a protože se už dobře znají, předvedli divákům pořádnou bitvu. Trutnovský boxer se v ní dopustil několika chyb v obraně a podlehl na body. Po Pachlovi nastoupil ke svému zápasu Martin Novotný, který měl za soupeře českobudějovického Větráka. Ranař z Podkrkonoší hned od začátku zasypal svého protivníka kanonádou úderů a dostal jej do počítání. Jihočeský boxer na Novotného styl nedokázal najít protizbraň. Trutnovský kadet tak slavil už v prvním kole vítězství R.S.C. a třetí výhru ve svém třetím zápase.

 

Závěrečné trutnovské vystoupení ve Středoklukách měl na starost Miroslav Vít, jemuž los do cesty poslal Papežíka (Samson České Budějovice). „Míra si držel soupeře na distanc a direkt ho přesně zasahoval. Zápas mohl skončit i před limitem, ale zbytečně po sérii úderů od svého soupeře odcházel a dával mu tak šanci vydýchat se, což byla škoda,“ poznamenal trenér BC Loko Karel Kubec k souboji svého svěřence. Ten měl však bodově jasně navrch a hladce zvítězil 3:0 na body. „Teď naší přípravu směřujeme k mistrovství republiky,“ dodal Kubec.

 

Pořadí družstev po 6. kole oblastní soutěže:

 1. SAC Praga Praha 19 bodů
 2. Lokomotiva Trutnov 15
 3. BC ASK Brandýs n/L 10
 4. KBC Přibram 8
 5. SKB Třeboň 7
 6. Chimera Plzeň, SKP Pardubice, SKPŠ Praha, Pražský Rohovník, BC STAR Plzeň 6
11. BC Asfalt Králův Dvůr, SK BC Mělník 4
13. BC TN České Budějovice 3
14. BC Žižkov, BC Jičín, Samson České Budějovice 2
17. SK Boxing Praha, TJTZ Rakovník, Kutil Gym, TJ Baník Sokolov, SKB Chodov,
    BC Český Krumlov, BC Kralupy 1

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965