Jezdectví - Ohlédnutí za rokem 2015

Rok 2015 byl pro oddíl jezdectví přelomový v oblasti chovatelské i v oblasti jezdectví.
Především odchovávat hříbata na sportovně využívaných kobylkách je velmi náročné pro samotné kobyly i jejich jezdce a ošetřovatele.

jezdectvi-2016-01 m
V roce 2015 jsme ale dospěli k tomu,že se nám vše podařilo sladit. Naše koně a děti se zůčastnili průvodu při akci " Už ho nesou ".


Dále jsme úspěšně uspořádali 1. turnus příměstského tábora s výukou ježdění na koni v anglickém i westernovém stylu a s doplňkovou výukou anglického jazyka.
Pro nás neskutečný úspěch se konal první víkend v září na dostihovém závodišti v Pardubicích,kde naše koně Irish Ivy Van de Rozennhof a Sanna van Gelinden ovládli svod svého plemenne Irský cob a získali nejlepší ocenění ve třídě klisen,Sanna dosáhla "Vítěze třídy klisen".
Hříbátka Tammy z Akimaru a Shanty z Gelindenu ovládli třídu mladých včetně Shanty " Vítěze třídy mladých".To byl pro mě obrovský úspěch v mé práci.
Slečny Bára Packová a Běla Kejdanová se zasloužily o perfektní předvedení obou klisen pod tribunami závodiště,což pro ně byla pocta jak pod sedlem, tak na ruce ve výstavních postojích. Trému ovládly na výbornou. Po té se zůčastnily sedlového závodu Open Riding, kde se umístily na krásném 4. a 6. místě
Společně se svodem probíhá v Pardubcích. Přehlídka Britských národních plemen,kde jsme dostali ocenění na prvních místech na mezinárodní úrovni.Kobylky opět představovaly slečny Běla a Bára .Perfekt holky děkuju.
Samozřejmě taková akce bývá několika denní a tak je nezbytné mít spoleh v ostatních ,že o koně kteří zůstanou doma se postarají. Děkuji Ivě Kolertové, Adamu Kolertovi a Jarce Štanglerové.
Tato akce nás "nakopla" a s nadšením jsme ve všech 7 koních vyrazily s děvčaty na Hubert Havlovice a Hubert Bojiště.Na těchto akcích býváme jediná skupina, která tyto jízdy absolvuje s junorskými jezdkyněmi. Nutno dodat, že celé trasy Hubertových jízd v roce 2015 odskákali všechny koně i všechny děvčata bez problémů a bez zbytečného rizika, které je u koní vždy na dosah.

jezdectvi-2016-02 m

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965