Cyklisté Apache LOKO Trutnov v Krkonoších

cyklistika2015-Benecko 1

Zimní  soustředění cyklistů Apache LOKO Trutnov spolu s výběrem finalistů Poháru mládeže SCKHK a se členy SCM Hradec Králové se konalo již tradičně na hotelu Žalý na Benecku.

I když letošní zima zatím lyžařům příliš nepřála, sněhové podmínky se v posledním týdnu výrazně zlepšily, a tak běžecké areály na Benecku i na Mísečkách nás přivítaly výbornými sněhovými podmínkami a upravenými běžeckými tratěmi. Na lyžích se trénovala jak volná technika, tak i klasika. Na sportovce čekal i závěrečný kontrolní závod, v rámci regenerace sil jsme navštívili i Aqua park ve Špindlerově Mlýně. Součástí soustředění byla i beseda o tréninku, sportovní výživě, regeneraci sil a o nebezpečích  dopingu.

Soustředění má sportovcům napomoci v přípravném období zvýšit fyzickou kondici, je zaměřeno na trénink základní vytrvalosti, obratnosti a techniky běžeckého lyžování.

Po individuální přípravě čeká cyklisty Apache LOKO Trutnov  v polovině března další soustředění, tentokrát u moře v chorvatské Poreči.  Zde se již budou věnovat kolům a objemovému tréninku.

 

Fotogalerie ze soustředění

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965