Cyklisté Apache LOKO Trutnov bilancovali

Trutnovští cyklisté na své výroční členské schůzi zhodnotili uplynulý rok, který jim přinesl opravdu výborné výsledky.  Oddíl cyklistiky se věnuje hlavně mladým závodníkům a těm se v roce 2013 skutečně dařilo. Naši jezdci se účastnili závodů všech kategorií, od regionálních až po závody Českého poháru, MČR, Olympiády mládeže i zahraniční závody. Cyklisté LOKO Trutnov vystoupili v loňské sezoně celkem 156 x na stupně vítězů, 57 x to bylo 1. místo, 47 x  druhé a 52 x  třetí místo.

cyklistika-2014-01 mOddílové naděje

Na Olympiádě mládeže se nejlépe dařilo Lukáši Slavíkovi (kadet), který vybojoval stříbrnou medaili v silničním kriteriu a v MTB sprintu (CXE) obsadil  4. místo. Jeho dalším velkým úspěchem bylo 8. místo na Europen Youth Olympic Festivalu (Evropských olympijských hrách mládeže) v holandském Utrechtu. V konkurenci stovky jezdců ze 30 zemí byl Lukáš  nejlepším českým závodníkem. Získat titul mistra ČR se povede jen tomu nejlepšímu a Lukášovi se to povedlo ve čtyřech disciplínách. Dvakrát  to bylo na dráze (mistr ČR ve stíhačce jednotlivců a v madisonu) a dvakrát na silnici (mistr ČR v silniční časovce jednotlivců a v časovce družstev).

cyklistika2014-03 m

Lukáš Slavík

Výborné výsledky měla také Jana Adámková (juniorka), která byla na MČR v silničním závodě jednotlivců třetí a k tomu přidala další medailová umístění v Českém poháru jak na silnici, tak v závodech cross country.
Vynikajícím výsledkem bylo celkově třetí místo Petry Tlamkové (ženy elite) na jednom z nejtěžších etapových závodů horských kol – Trans Rockies, který se jede z kanadského Fernie přes masív Skalistých hor do Canmore. V sedmietapovém závodě Petra dvakrát zvítězila, dvakrát byla druhá a třikrát třetí.

cyklistika2014-02 m

Petra Tlamková na Trans Rockies

Děkujeme všem členům Race teamu, jmenovitě Janě a Petru Adámkovým, Marku Mílovi, Vendule a Lucce Mračkovým, Lukáši Slavíkovi, Kátě Šefcové, Vítku Pekárkovi a Petře Tlamkové.  A také jejich týmovým kolegům Petru Holubovi, Tereze Jakoubkové, Petru Javůrkovi, Aničce Kráčmarové, Jiřímu Mílovi, Filipu a Matěji Šturmovým, Jiřímu Voňkovi, Janu Vetterlovi a Slávovi Žalskému, kteří svými výsledky propagovali dobré jméno týmu Apache LOKO Trutnov.

cyklistika2014-04 m

Soustředění v Chorvatsku


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965