Oddílový turnaj dětí ve stolním tenisu

Dne 25.4.2015 se uskutečnil oddílový turnaj dětí a mládeže ve stolním tenise, jehož průběh i tentokrát nepříznivě ovlivnila neúčast některých z členů.

stolni-tenis 01-2015  m

Kategorii mladších žáků vyhrál a pěkný pohár pro vítěze získal Michal Doubek, na dalších místech se umístili Tomáš Březina, Matěj Břeň, Marek Macl, Vítek Morávek a Erika Patschová.
stolni-tenis -02-2015 m

Michal Doubek - vítěz kategorie mladších žáků

Kategorii starších žáků a dorostenců vyhrála Klára Prokopcová před  Jáchymem Drašarem.

stolni-tenis-2015-03 m

Klára Prokopcová - vítězka kategorie starších žáků a dorostenců

Kromě diplomů získali účastníci i věcné ceny, zakoupené z finanční dotace MěÚ Trutnov. Poděkování patří i pořadatelům Lence Kaláškové, Miroslavu Prokopcovi a p. Březinovi, kterým se po několika letech podařilo obnovit i zapojení rodičů mladých účastníků do soutěže.
Turnaj žen vyhrála p. Březinová před p. Beránkovou a Maclovou, turnaj ostatních příchozích vyhrála bez ztráty setu p. Kalášková před p. Prokopcem. Nejlepší z neregistrovaných hráčů p. Doubek se umístil na pěkném třetím místě, p. Březina se umístil na 6. místě a p. Morávek na 8. místě.
Pořadatelé věří, že v příštím roce se jim podaří zapojit do hry kromě dalších z rodičů i nově získané mladé zájemce o tento zajímavý sport.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965