Stolní tenis - regionální přebory žactva a dorostu

V neděli 1.12.2013 se uskutečnil v Hostinném Regionální přebor mladšího žactva ve stolním tenise, kterého se zúčastnili i hráči TJ Lokomotivy Trutnov. Ve dvouhře chlapců za účasti 13 hráčů ze 4 oddílů naši hráči Matěj Břeň, Michal Doubek, Tomáš Březina a Tomáš Horný na medailová umístění nedosáhli. První čtyři místa obsadili hráči domácího oddílu TJ Tatran Hostinné, přeborníkem regionu Trutnov se stal Matěj Hauschwitz.

s.tenis-2013-08 m

Z obsazení celkového 3.-4. místa a zisku bronzové medaile se však mohli naši hráči Břeň a Doubek radovat ve čtyřhře mladších žáků, i tuto kategorii vyhráli domácí zásluhou dvojice Petr Bartoš a Matěj Klimenta.

s.tenis-2013-10 m
Ve dvouhře mladších žákyň jsme byli zvědavi, zda na loňské vítězství Natálie Holé naváže další naše hráčka Klárka Prokopcová. Zisk dalšího titulu pro náš oddíl se však nezdařil po těsné pětisetové prohře s domácí hráčkou Magdalenou Ráchel Švábovou. Přesto i ona se nakonec mohla radovat ze zlaté medaile a titulu regionální přeborník ve smíšené čtyřhře mladšího žactva, kterou vybojovala společně s Petrem Bartošem po vítězství nad domácí dvojicí Švábová, Klimenta.

s.tenis-2013-11 m

Ve stejném termínu 1.12.2013 se uskutečnily v Úpici i Regionální přebory dorostu ve stolním tenise, na kterých měl i náš oddíl TJ Lokomotiva Trutnov zásluhou starších žáků Jáchyma Drašara a Adama Dotlačila a dorostence Michala Hovorky zastoupení. S ohledem na krátkou dobu působení v oddíle odpovídá celkové umístění na 9.-13. místě ze 17 účastníků ve dvouhře chlapců současným možnostem našich hráčů.
Po třech zlatých medailích a titulech regionálních přeborníků získali hráči TJ Dvůr Králové nad Labem Jan Janovský a Natálie Holá, společně s nimi se z vítězství ve čtyřhrách mohli radovat hráči TJ Trutnov – Poříčí Jakub Benko a Nikola Kobrlová.

  


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965