Stolní tenis

V neděli 10. listopadu 2013 byl v Úpici rozehrán další ročník Regionálního přeboru staršího žactva ve stolním tenisu. Družstvo TJ Lokomotivy Trutnov ve složení Adam Dotlačil, Klárka Prokopcová a Jáchym Drašar dokázalo ve dvou ze tří odehraných utkání zvítězit a průběžně jim patří 2. místo z 8 účastníků.
Klárka předchozího dne vybojovala 3.-4. místo na bodovacím turnaji mladšího žactva ve Voděradech a obdržela první diplom za výborné umístění.

s.tenis-2013-07 m

Klárka Prokopcová s diplomem za 3. - 4. místo

Bodovací turnaje žactva a dorostu slouží nově začínajícím členům k získání prvních herních zkušeností, ostatním k získání důležitých bodů do žebříčku nejlepších hráčů dané věkové kategorie pro Královéhradecký a Pardubický kraj. Zatímco pro nově začínající žáky Matěje Břeně, Tomáše Jakla, Michala Doubka a Tomáše Březinu je nutno každé vybojované vítězství považovat za úspěch, Klárka ziskem dalších 60 bodů a průběžným umístěním na 5.-7. místě z 38 účastníků zvýšila naději na účast v závěrečném TOP turnaji nejlepších mladších žákyň. Tím by navázala na zatím nejlepší výsledek našeho stolního tenisu, kterého dosáhla Natálie Holá celkovým vítězstvím v předchozím kalendářním roce. Po letním přestupu této hráčky do TJ Dvůr Králové nad Labem a neúspěšném náboru nových členů zůstává Klárka poslední naší členkou s předpokladem dobré reprezentace našeho oddílu. Škoda jen, že nedostatečná kapacita herny stolního tenisu při ZŠ R. Frimla neumožňuje organizaci jednoho z těchto turnajů i v našem městě.
Zatímco žáci svoji soutěž teprve rozehráli, divizní družstvo žen, hrající ve složení Lenka Kalášková, Jana Hronešová, Natálie Holá a Kristýna Matějíčková, již odehrálo sedm utkání. Se ziskem 18 bodů za pět vítězství a jednu remízu se zatím umísťuje na průběžném čtvrtém místě z 10 účastníků.
Zlepšených výsledků proti předchozímu roku dosahuje také družstvo mužů v Regionálním přeboru 2. třídy. Přes trvající problémy s docházkou na tréninky a zápasy patří družstvu po sedmi  odehraných zápasech průběžné 7. místo z 10 účastníků, když všech 12 bodů za 2 vítězství a 1 remízu získalo v domácím prostředí. Zvlášť vysoké vítězství nad TJ Lánov B v poměru 15:3, na němž se bodově podíleli všichni nastoupivší hráči Tomáš Jiránek, Ing. Zdeněk Čurda, Bohuslav Dědek, Lenka Kalášková a Miroslav Prokopec dává naději na zisk dalších bodů, nejen z domácího prostředí. Při poslední porážce 8:10 v herně TJ Trutnov Poříčí C k tomuto úspěchu chybělo družstvu opravdu jen trocha toho štěstí.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965