Stolní tenis - krajské přebory s účastí dívek z Loko Trutnov

Počátkem ledna 2013 se uskutečnily ve Voděradech Krajské přebory starších a mladších žáků a žákyň ve stolním tenise, na které se kvalifikovaly i dvě členky oddílu TJ Lokomotiva Trutnov.

s.tenis-2013-01 m

s.tenis-2013-02 m

Natálie Holá                                                 Klára Prokopcová

 

Přestože patří věkem ještě mezi mladší žákyně, získala Natálie Holá na přeborech starších žákyň dne 6. ledna bronzovou medaili ve smíšené čtyřhře společně s Janem Hýblem z TJ Sokol 2 Hradec Králové a ve čtyřhře žákyň s Terezou Jiráskovou z TJ Sokol Valdice. I v soutěži jednotlivců si vybojovala postup ze základní skupiny, v dalším kole však nestačila na zkušenější Terezu Kozákovou z téhož oddílu, pozdější vítězce smíšené čtyřhry s Vlastimilem Bubnem.
Výborných výsledků dosáhla Natálie Holá dne 12. ledna na přeborech mladších žáků a žákyň. Kromě zlatých medailí za vítězství ve čtyřhře s Terezou Jiráskovou a ve smíšené čtyřhře s Vojtěchem Koubkem z TJ Sokol 2 Hradec Králové vybojovala i bronzovou medaili v soutěži jednotlivců, když před ní se umístily jen Tereza Sezimová z TJ Sokol Dobré a Tereza Jirásková.
Dalším naším zástupcem byla Klárka Prokopcová, které se však nepodařilo probojovat ze základní skupiny a čekal jí jen boj v soutěži útěchy o celkové umístění. Protože se jedná o novou hráčku s minimem zkušeností z větších soutěží, zisk bronzové medaile za 3. místo ve smíšené čtyřhře s Adamem Huškem z TJ Sokol 2 HK je velkým úspěchem naší mladší žákyně a velkou motivací k zisku dalších úspěchů v následujícím období.

Natálii Holé patřilo i celkové vítězství v hodnocení bodovacích turnajů mladších žákyň za soutěžní období 2012-2013, do něhož se zapojilo celkem 47 hráček z Královéhradeckého a Pardubického kraje. Prvenství ji zajistil zisk 420 bodů ze 6 bodovaných turnajů, stejného počtu dosáhla i Eliška Šedová z TJ Ústí nad Orlicí. Na odehrané turnaje navazoval TOP turnaj dne 20. dubna 2013 v Lanškrouně, ve kterém se utkalo 8 nejlepších hráček systém každý s každým o celkové umístění. I zde se podařilo naší hráčce zvítězit a potvrdit tak výborné umístění z předchozích turnajů.
Také ve starších žákyních se Natálii Holé podařilo probojovat do závěrečného turnaje 8 nejlepších hráček, který se uskutečnil dne 27. dubna v Ústí nad Orlicí. Zisk celkového 5. místa předpokládá, že i po přestupu do vyšší věkové kategorie naváže na dosažené úspěchy v kategorii mladších žákyň.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965