Krajský výběr plavců ladí formu na dětskou olympiádu

Pro závěrečnou přípravu před Olympiádou dětí a mládeže České republiky si reprezentační výběr plavců Královéhradeckého kraje zvolil Trutnov. Plavci jsou ubytováni a stravují se v zařízení Sporthotelu Sokolovna a k vyladění plavecké formy využívají krytý bazén.

tn odm-kraj-1
„Máme tady čtyřiadvacet nejlepších plavců kraje ročníků 2003 až 2005, kteří přistupují velmi zodpovědně k závěrečné přípravě," řekl nám vedoucí trenér plavecké výpravy Tomáš Břeň.

O olympijské medaile budou bojovat od 26. do 28. června v brněnských Lužánkách, kam tuto sobotu odjíždějí s velkými ambicemi. „Ve výpravě máme sedm medailistů z mistrovství republiky z minulého týdne a řadu dalších plavců, kteří mohou o medaile či finálové starty bojovat. Myslím, že silné budeme mít i štafety. Jsem přesvědčen, že se jedná o historicky nejsilnější plaveckou olympijskou výpravu," dodal Břeň.

tn odm-kraj-2

Na zajištění týmu se podílejí tři trenéři, kterým patří poděkování. „Rovněž bych chtěl velmi poděkovat krajské radě, která vyčlenila prostředky na uskutečnění tohoto závěrečného soustředění. Plavci a trenéři rovněž obdrželi velmi hezké sportovní oblečení a vybavení," uvedl Tomáš Břeň.

tn odm-kraj-3

A kdo, že bude Královéhradecký kraj reprezentovat?

  • TJ Loko UP Group Trutnov: Hůlková, Blahová, J. Pásler, Malíková, Kraková a Vlček (v triatlonu se ještě představí plavkyně Barvínková)
  • Zéva Hradec Králové: Bretová, Drahorád, Gracík, Kaupa, Rychterová a Rálišová
  • Delfín Jičín: M. R. Cogan, O. Cogan, Smolíková, Maršíková a Nýdrle
  • Sportstyl Hradec Králové: Štěpánková a Havlena
  • Delfín Náchod: Jerman a Dítětová
  • PK Hradec Králové: Klaban
  • PO Nové Město nad Metují: Vrzáček

Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965