Sjezdaři Lokomotivy Trutnov trénují i v létě


Sportovní středisko mládeže při TJ Lokomotiva Trutnov, ve kterém společně trénují lyžaři oddílů TJ LOKO Trutnov, TJ Slovan Pec pod Sněžkou, SK Janské Lázně a pražského oddílu Sokol Nusle, nezahálelo ani o prázdninách. V červenci a v srpnu proběhly celkem 4 tréninkové kepmy, kdy mladí závodníci měli možnost odtrénovat 9 dní formou příměstského soustředění, 5 dní v autokempu Dolní Kalná a 7 dní ve středisku Osečná. Přípravu zaměřenou v letních měsících zejména na vytrvalost (běh, cyklistika, in-line, plavání, míčové hry) vedli odborní trenéři Mgr. Blanka Sochorová, Martin David a Mgr. Pavel Šedivý.

lyzovani-2014-01 m

Od září navazují tréninky na hřišti a v tělocvičně základní školy R. Frimla, se kterou sportovní středisko dlouhodobě spolupracuje. Tréninky probíhají každé pondělí od 15:30 do 17 hodin a mohou se přijít zapojit i noví zájemci o sjezdové lyžování ve věku 6 – 8 let.
V rámci podzimní přípravy se žákovští závodníci zúčastní jednoho týdenního soustředění na ledovci Kaunertal a dvou týdenních soustředění na ledovci Hintertux.
Až se tedy zima zeptá, budeme mít připravenou odpověď.
Více informací o činnosti lyžařského oddílu naleznete na našich internetových stránkách http://lokolyzovani.webnode.cz.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965