Lyžaři Lokomotivy Trutnov úspěšně zakončili sezónu


Přes nedobré sněhové podmínky v prosinci a lednu, kdy se nepodařilo včas zasněžit tréninkový svah v Peci pod Sněžkou, se letošní sezóna lyžařům Lokomotivy Trutnov vydařila. Ve spolupráci se Slovanem Pec pod Sněžkou se podařilo uspořádat celkem 10 závodů ve všech kategoriích od předžáků až po Masters. Pec pod Sněžkou již tradičně hostila závodníky seriálu soutěží VIST CUP, AMER FUN CUP, Velké ceny FIS, ČP Masters a FIS Masters CUP.

V Českém poháru, kterého se zúčastnilo celkem 61 lyžařských klubů, se Lokomotiva Trutnov umístila na vynikajícím 13. místě.
Závodníci startovali celkem na 79 závodech v České republice i v zahraničí (z toho na nejmladší kategorii připadá 9 závodů, žáci 25 závodů, junioři a dospělí 28 závodů, kategorie Masters 5 závodů a kategorie akrobatického lyžování 12 závodů).

Sportovcem města Trutnova byla vyhlášena Klára Antošová (kategorie junioři), která na Mistrovství ČR obsadila 4. místo v superobřím slalomu ve své kategorii.

Mistrovství světa juniorů v akrobatickém lyžování v italském Chiesa in Valmalenco se zúčasnil František Jetmar, který se umístil na 29. místě (nejlépe z českých závodníků).

Za podporu a sponzorování činnosti oddílu bychom chtěli poděkovat firmám:
KSB – PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern PRAHA
MUTT Tubes, s.r.o. Praha
D.E.E.D., a.s. Hradec Králové
a dále Městu Trutnov a Královéhradeckému kraji.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965