Judo - Mezinárodní Grand prix turnaj v Bánské Bystrici

V sobotu 18.2. vyjeli trutnovští judisté na Mezinárodní Grand prix turnaj do Bánské Bystrice. Trutnovskou Lokomotivu na Slovensku reprezentovali, mladší žák David Šopinec a starší žáci Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Jan Lisý, Vojtěch Vach a Tobiáš Chmelík. Ve velmi dobře obsazeném turnaji si kluci nevedli špatně. "Výprask" dostali pouze Gottwald, který prohrál první kolo s pozdějším vítězem kategorie Rusem Noskovem (Tumen) a v druhém kole se nechal uškrtit Slovákem Křižánkem (Povážská Bystrica). Dále Vach, který prohrál první kolo se Slovákem Kováčem (Kolárovo) a v druhém kole podlehl Lindovskému z Ostravy..

banska bystrica m

Krčmář vybojoval deváté místo z pět a dvaceti závodníků po vítězství nad Maďarem Patrikem Borbášem a Slovákem Hugo Hrotkem.

Šopinec měl ve váze dvacet devět soupeřů. V prvním kole porazil Slováka Michala Petrovského (Zvolen) v druhém kole podlehl Maďarovi Georgo
Szomorjaiovi. V opravkách porazil Chorvata France Sedvaka a Ukrajince startujícího za pražský klub Alexandra Candaurova. V dalším souboji o třetí místo ovšem podlehl Slovákovi Samuelovi Hágerovi (Pezinok) a obsadil pěkné sedmé místo.

Chmelík měl v kategorii devět soupeřů. První kolo volný los a v druhém nastoupil do souboje se Slovákem Jakubem Landlem (Lučenec), kterého porazil. Ve třetím kole si neporadil se Slovákem Lukášem Dědinským a obsadil páté místo.

Lisý bojoval nejúspěšněji. Po vítězství nad  Ukrajincem Markem Khrebtanem, Slovákem Viktorem Imriškem, Čechem Radimem Vlčkem a Stanislavem Holobradou, postoupil do semifinále. Zde podlehl Slovákovi Marku Malovecovi. V boji o bronz s Bělorusem Hlebem Khatkouskem nenechal nic náhodě a před časovým limitem zápas ukončil. Vybojoval třetí místo a bronzovou medaili !!!


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965