První velký turnaj v roce 2014 Mezinárodní Velkou cenu České Třebové v sobotu 18.1. zvládli judisté Lokomotivy Trutnov velmi dobře.

Dvanáct závodníků - šest medailí.

judo-2014-03 m Trutnovská výprava spolu s trenéry J. Valentou, P. Koryťákem a R. Gottwaldem

Zlato vybojoval díky čtyřem výhrám v kategorii mláďat Radek Gottwald. Nejtěžší byl finálový zápas se silným Filipem Kršňákem z Ostravy. Kršňák nastoupil do zápasu velice razantně, Gottwald chvílemi vlál jako "hadr na holi" nakonec ovšem pomohla oblíbená technika tomoinage, díky které Gottwald překvapil soupeře a ukončil zápas před časovým limitem.
judo-2014-04 m 
Stříbro vybojovali Petr Kudrna a Adam Bohutínský.
Kudrna třikrát zvítězil a ve vyrovnaném finále s Petrem Filipem z Pardubic neudržel průběžné vedení. Po Kudrnovi technice sumi gaeši soupeř přešel do držení, které dotáhl do vítězného konce. Kudrna, který je od nového roku starší žák, tak získal první medaili na prvním turnaji v kategorii starších žáků.
Bohutínský překvapil ! V kategorii ml. ž. předvedl aktivní judo a zaslouženě získal stříbrnou medaili. V prvním kole postoupil volným losem. Dále dvakrát zvítězil a podlehl pouze ve finálovém zápase Pavlovi Kudrnovi z Jihlavy.
judo-2014-05 m

 

judo-2014-06 m 
Bronz vybojovali Jan Lisý, Martin Jedlička a Šimon Brezáni.
Jan Lisý, který ukončil kariéru v kategorii mláďat 103 vyhranými zápasy, vstoupil do turnaje jako mladší žák s respektem ze soupeřů. První zápas podlehl budoucímu finalistovi Matúšovi Gašparovičovi ze Slovenska. V dalších zápasech z Lisého spadla tréma a začal bojovat aktivněji. Porazil Dymáka a Minaříka z Čáslavi.

judo-2014-07 m

 
Martin Jedlička v kategorii mláďat dvakrát podlehl soupeři, ale dvakrát zvítězil nad Lucií Maxovou (N. Bydžov) a Lukášem Mackem (Praha Žižkov).

judo-2014-08 m


Šimon Brezáni v kategorii mláďat a v závodním poli na této úrovni nováček, rovněž překvapil. Dvakrát prohrál se zkušenějšími borci, porazil Štěpána Škodu (Pardubice) a Anetu Borovičkovou (Česká Třebová) a na krk si také pověsil bronzovou medaili.

judo-2014-09 m
Ostatní borci se neprosadili. Ovšem dílčí úspěchy jsme zaznamenali.
Vojtěch Vach porazil v kategorii ml. ž. Jáchyma Peldu z Čáslavi.
Jan Knap (mládě) porazil Dušana Vančuru z Čáslavi.
David Šopinec (mládě) porazil Lenku Ščerbovou z Ostravy.
Tobiáš Chmelík, Petr Joudal a Dominik Duda (prvním rokem mladší žáci) získávali cenné zkušenosti.

 

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965